Spor
  • 26.6.2023 00:04

Galatasaray'dan iki yıldız hamlesi birden!

 Süper Lig şampiyonu Galatasaray'dan transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için kadrosunu yıldız oyuncularla güçlendirmek isteyen Okan Buruk ve yönetim, transferde yoğun mesai harcıyor. Cimbom, iki yıldız oyuncuyu da kadrosuna katmak için girişimlere başladı. 

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için 2. ön elemede mücadele verecek. Cimbom, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda FK Zalgiris Vilnius (Litvanya) / FC Struga'nın (Makedonya) galibi ile eşleşti.

TAKIMA YENİ YILDIZLAR GELECEK

Okan Buruk'un transfer listesindeki oyuncular için düğmeye basan yönetim, flaş transfer yapmak adına kesenin ağzını açmış durumda. Öncellikle Mauro Icardi transferini bitirmek için çalışan Galatasaray'da gözler başka yıldız transferlerine de çevrildi.

TRANSFERDE HEDEF PAREDES

Galatasaray, Juventus ile kiralık sözleşmesi biten ve takımı PSG'ye dönen Arjantinli yıldız Paredes için girişimlere başladı. 2022 Dünya Kupası'nda da takımın bir parçası olan deneyimli oyuncuyla masaya oturuldu.

EN CİDDİ TALİP CİMBOM

28 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu, satın alma opsiyonunun kullanılmamasıyla birlikte PSG'ye geri döndü. Fransa ekibinde kadroda düşünülmeyen oyuncu için en ciddi talibin Galatasaray olduğu belirtildi.

ERDEN TİMUR BİZZAT DEVREDE

Fanatik'in haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Güney Amerikalı yıldızla prensip anlaşması sağladı. PSG ile iyi ilişkilere sahip olan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, kısa sürede transferi bitirmek istiyor.


4 senelik anlaşma

Galatasaray, Leandro Parede ile 4 senelik sözleşme imzalamayı ve oyuncuya senelik 2.5 milyon Euro ödemeyi planlıyor.


SOL BEKE YABANCI TAKVİYESİ

Geçtiğimiz sezonda belki de en çok sıkıntı çektiği bölgelerden birisi olan sol beke yeni bir takviye yapmak isteyen Okan Buruk, aradığı ismi buldu.

ÇIKIŞ YAPABİLECEK POTANSİYELDE

Geride bıraktığımız Marsilya'da kiralık forma giyen ve bonservisi Arsenal'de olan Nuno Tavares'in, Galatasaray formasıyla tıpkı Boey ve Nelsson gibi bir çıkış yapabileceği öngörülüyor.


Benfica çıkışlı olan Tavares için görüşmelerini başlatan Galatasaray, oyuncunun kulübü Arsenal'i satma konusunda ikna etmeye çalışıyor.


Arsenal'in genç oyuncuyu satması durumunda 10-15 milyon Euro civarlarında bir bonservis beklentisi içinde olduğu da iddialar arasında yer alıyor.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2023 00:08

İLGİLİ HABERLER