Spor
  • 19.8.2024 18:31

Galatasaray'ın 18 Fenerbahçe'nin 4 golü VAR'dan döndü

Sezona ikide iki ile başlayan Galatasaray, üst üste üçüncü şampiyonluğunu yaşamak istiyor. Konyaspor maçında Mauro Icardi ile bulduğu gol VAR'dan iptal edilen sarı - kırmızılılar için maçtan sonra ortaya çıkan karne 'Yok artık' dediritti. İşte detaylar...

Süper Lig'de iki sezondur şampiyon olan Galatasaray, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlayarak seriyi üst üste üç sezona çıkarmak istiyor.

Kadrosunu Gabriel Sara, Elias Jelert ve Michy Batshuayi ile güçlendiren sarı - kırmızılılar ligin ilk haftasında sahasında Hatayspor'u 2-1 ile geçti.

İkinci haftada Konyaspor'a konuk olan Galatasaray, rakibini aynı skorla 2-1 mağlup etti. Mücadelede sarı - kırmızılıların bir golü de VAR tarafından iptal ediledi.

Torreira'nın ön alan baskısı yaparak Icardi'ye kazandırdığı topu Arjantinli star şık bir vuruşla filelere göndermişti. VAR Volkan Bayarslan, faul olabileceği gerekçesiyle Hakem Direnç Tonusluoğlu'nu uyarmış ve görüntüyü izleyen Tonusluoğlu golü iptal etmişti.

Galatasaray maç esnasında hakemin kararına tepki göstermişti. Mücadelenin ardından şaşırtan bir bilgi ortaya çıktı.

Galatasaray, son iki sezonda 18 kez ile ligde golü açık ara en fazla VAR'dan dönen takım konumunda. Fenerbahçe ise VAR'dan iptal edilen yedi gol ile 12. sırada bulunuyor.

Beşiktaş, dokuz kez ile bu alanda dördüncü konumda. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin VAR'dan dönen gol sayısı dokuz kez ile tüm Fenerbahçe oyuncularından daha fazla.

Güncellenme Tarihi : 19.8.2024 18:36

İLGİLİ HABERLER