Spor
  • 28.8.2024 13:28

Galatasaraylı idareciye taktı: 'Lord gibi takılıyor. Sen kimsin ya?'

Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi. Okan Buruk ve Fatih Altaylı'yı kıyaslayan Kütahyalı ayrıca Galatasaray idaresini de eleştirdi. 'Florya'ya Erden Timur gibi yırtık adamlar lazım.' dedi.

Futbol yorumcusu Rasim Ozan KütahyalıGalatasaray ile ilgili yaptığı yorumlarla ilgili bir kez daha dikkat çekti.  BTV YouTube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Kütahyalı; 'Galatasaray'da Cenk Ergün diye bir idareci var, lord gibi takılıyor. Sen kimsin ya? Futbolcularla hiçbir temas, bağı yok. Tribünde maç izliyor, adamda mimik oynamıyor. Erden Timur'un yerine İbrahim Hatipoğlu geldi, adamın tipine bakıyorsun, Tapu Kadastro memuru gibi. Kardeşim bürokrat adamla bu işler olmaz. Galatasaray'a uymuyorlar.' dedi. 

Cenk Ergun

'OKAN BURUK KİN TUTUYOR'

'Florya'ya Erden Timur gibi yırtık adamlar lazım.' diyen Rasim Ozan Kütahyalı; 'Fatih Terim sevmediklerini, istemediği oyuncuları direkt silerdi. Okan Buruk kin tutuyor. Bafetimbi Gomis, Sergio Oliveira ve şimdi de Wilfried Zaha ile sorun yaşıyor. Oyuncuyu kazanmıyor, yıpratıyor. Bu mağlubiyet bir eksi daha yazdı. Artık tartışılmaya başlandı. 2 sene şampiyonluğun kredisi çok aza indi. Fatih Terim sesleri yükseldi.' ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 28.8.2024 13:29

İLGİLİ HABERLER