Spor
  • 8.12.2021 12:48

Galatasaraylı Mostafa Mohamed ile ilgili flaş iddia!

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan ve zirvedeki Trabzonspor'un 16 puan gerisinde olan Galatasaray'da bazı yıldızların performansı tartışılıyor. Bu isimlerden biri de Mostafa Mohamed. Sarı-kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Mısırlı oyuncunun bonservisinin alınıp alınmayacağı belirsizliğini korurken, flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar... 

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de istenen performansı ortaya koyamıyor. Üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan sarı-kırmızılı takımdaki en büyük sorun ise gol yollarında yaşanıyor. Halil Dervişoğlu, Diagne ve Mostafa Mohamed bir türlü istikrar sağlayamadı. Galatasaray'da performansı eleştirilen isimlerden biri olan Mostafa Mohamed için Mısır basınından çarpıcı bir iddia geldi.

Galatasaray, Mohamed'i Mısır'ın Zamalek ekibinden kiraladı ve 4 milyon dolar ödenmesi durumunda oyuncunun bonservisini alma hakkına sahip.Geldiği ilk dönem üst üste 6 gol atarak büyük beğeni toplayan Mısırlı, daha sonra ise büyük düşüş yaşadı ve bir türlü beklenen katkıyı sağlayamıyor.Sarı-kırmızılı camia da Mohamed bonservisinin alınması konusunda ikiye bölünmüş durumda. 24 yaşındaki golcünün kalmasını isteyen kadar gitmesini isteyen de var.

Hem Fatih Terim hem de Burak Elmas, Mohamed'in transferi konusunda kesin bir ifade kullanmadı.

Bu gelişmelerin ardından ise Mısır basınından flaş bir iddia geldi. Mohamed'i 4 milyon dolar karşılığında Galatasaray'a bırakmak istemeyen Zamalek'in 500 bin dolar önererek Mısırlı yıldızın bonservisinden vazgeçilmesini istedi.

Galatasaray cephesinin de 500 bin dolar alarak Mohamed'i Zamalek'e geri göndermeye sıcak baktığı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyen Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Mohamed'in transferinde imza atan kişinin yönetici olmadığını ve oyuncuyu 4 milyon dolar karşılığında Galatasaray'a bırakmayacaklarını ifade etmişti.

YENİ TAKIMINI AÇIKLADILAR

Mısır basınında yer alan haberde ise, Zamalek'in Mohamed'i geri çağırıp Sporting Lisbon'a kiralayacağı iddia edildi.

Zamalek'in 2015 yılında Shikabala'yı Sporting'den kadrosuna kattığı ve 1.5 milyon euro'luk bonservis bedelini ödemediği belirtiliyor.Zamalek, Mohamed'i bu borç karşılığında Sporting'e kiralayarak Portekiz ekibiyle olan sorunu çözmeyi planlıyor.

BURAK ELMAS NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Mısırlı golcünün bonservisinin alınması hakkında açıklamada bulunmuştu.Elmas, "Mostafa Mohamed ile ilgili sosyal medyada yazılıp çizilenlere bakmayın. Bir mektupla bonservisini alabiliriz.

ACI DETAY: 1 ŞUT VE 0 KORNER

Dortmund kalesine 1 şut çeken Beşiktaş, onda da isabet sağlayamadı. Köşe vuruşu kullanamayan siyah-beyazlılar, ofsayta bile düşmedi.

Güncellenme Tarihi : 8.12.2021 12:58

İLGİLİ HABERLER