Gündem
  • 3.6.2024 17:00

Gülen'in yeğeni : Cevdet Türkyolu Fetullah Gülen'in cesedini saklıyor, amcamı mumyalatacak

Hande Fırat geçenlerde yaptığı programda Fetullah Gülen esir tutulduğunu iddia etmişti.. 
Fetullah Gülen'in yeğeni bu iddiayı doğrularken bir adım daha öteye gitti. Amcasının öldüğünü ve cesedinin Cevdet Türkyolu tarafından esir alındığını bildirdi..
Gazeteci Hande Fırat, sunduğu programda FETÖ'nün içinde ortaya çıkan bir mektubun örgüt içindeki kavgaları ortaya döktüğünü öne sürdü. Fırat o mektuptaki yazılanları canlı yayında paylaştı.
Fırat’ın konuya ilişkin açıklamaları tam olarak şöyle:

"Gülen kaçtı mı kaçırıldı mı nerede bu tartışılıyor. Biliyorsunuz FETÖ elebaşısı Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından paylaşılan bir video aslında tartışma başlattı. Kafalarda işaretleri oluşturdu. Paylaştığı videoda Ebuleme Gülen şer örgütünün üst düzey teröristlerinin elebaşı Fethullah Gülen’i kaçırdığını iddia etti. Peki durum ne? Bir de sağlığı ile ilgili pek çok spekülasyon var. Ben şimdi ilk kez duyacağınız çok özel bilgileri sizinle paylaşacağım. Fethullah Gülen’in şeker hastalığı zaten biliniyor. Yaşı da malum dolayısıyla sağlık sorunu ağır. Onun altını çizelim. Fakat FETÖ terör örgü demişken güç para istihbarat ilişkileri, dünyadaki ilişkileri de unutulmasın."

GÜNDEMİ SARSACAK BAŞKA BİR GELİŞMEYE DİKKAT ÇEKTİ
FETÖ ele başı Gülen’in kaçırıldığı iddialarından daha büyük bir iddianın var olduğunu belirten Fırat, bu gelişmenin örgütteki her şeyin anlatıldığı bir mektup olduğunu ifade etti:

Ortaya çıkan bir mektup. Bu mektupta örgüt içindeki üst düzey isimler arasında yaşanan kavgaların ayrıntıları yer alıyor. Mektubu yazan, 2023 yılında örgütün tepe kadrosunun icra heyetindeki yenilenmeyi hatırlatarak Mustafa Özcan ve Mustafa Yeşil gibi üst düzey isimlerin el çektirildiğine yönetimden dikkat çekiyor. İcra heyetinin değişmesi ile birlikte de örgütteki güç ve para yönetiminin el değiştirdiği yine bu mektupta söyleniyor. Karar alma süreçlerinde icra heyetin aktif oldu ifadesi kullanılıyor. Şimdi neden önemli bu, çünkü bu tipte değişiklikler örgüt içindeki hizipleşmeyi arttırıyor."

ÖRGÜTÜN KASASI DEĞİŞTİ
Fırat’ın örgüte dair diğer bir iddiası da örgütün kasasının değiştiği ve eski isimlerin pasifize edildiği oldu. Ebuseleme Gülen Fetullah Gülen'in öldüğünü belirterek, “Cevdet Türkyolu hocamızın cesedini de kaçırdı. ”dedi.

Hande Fırat'ın eline geçen mektuba göre; "FETÖ'cü İsmail Büyükçelebi, Naci Tosun ve Barbaros Kocakurt gibi eski büyük abiler olarak adlandırılan gruplar pasifize edildi. Bu mektuba göre yine "Hizmetin kasasını elinde bulunduran icra heyeti üyesi İsmail Aksoy‘la Adem Kalaç gibi isimlerin dönemi başladı." ifadesini kullanıyor. Bu para ve mal varlığı dünya genelinde olduğunu düşünürseniz önemli. Kasa olmak neden önemli, bu yüzden önemli onun da altını çizelim. Örgüt içinde bu güç kaybeden isimlerden biri Mustafa Özcan. 

Mustafa Özcan’ın daha önce Pensilvanya‘daki karargâhta ikametini engellendiği daha sonra da sadece bazı günler karargâh ziyaretine izin verildi ifade ediliyor. Yani Mustafa Özsoy‘un 2024 yılı ülke imamları atamalarında kendi adamlarına önemli pozisyonlara getirmek istediği de ifade ediliyor. Mustafa Özcan biliyorsunuz dinleme cihazı yerleştirmekle de örgüt için kavgada Pensilvanya‘ya suçlanmıştı. Şimdi yeniden güç kazanmak isteyen Mustafa Özcan dolayısıyla biz içerdeki gruplardan birinin başında. Kadim dostu kim diye sorarsanız da Cevdet Türkyolu. İkisinin de yeni hareket tarzıyla terör örgütü içinde harekete geçtiği ifade ediliyor."

CEVDET TÜRKYOLU FETULLAH GÜLEN'İN CESEDİNİ SAKLIYOR
Fetullah Gülen'in kamptan kaçırıldığını ilk kez duyuran isim olan Ebuseleme Gülen, anlattıkarıyla FETÖ'yü şoka sokmuştu. Ebuseleme Gülen, darbeyi de yine FETÖ örgütünün yaptığını anlatarak, darbeye bizzat katılan isimleri açıklamıştı.
FETÖ örgütü bu güne kadar 15 Temmuz darbesinin bir tiyatro olduğunu ve kendilerinin bu işle alakası olmadığını savunuyordu. Yeğen Gülen örgütün bu tezini anlattıklarıyla yerle bir etti.
Ebuseleme Gülen bugünde bombalamayı sürdürdü.
Sosyal Medyadaki paylaşımı sırasında çok önemli bir haber daha verdi. FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ, CESEDİNİ SAKLIYORLAR..

iŞTE BUGÜNKÜ PAYLAŞIMLARI
Hocanızı 25 yıl önce çalıp kaçırdılar amerikaya. 25 yıldır alınan tüm kararlar bu çetenin kararı. Bu konuyu Hocamıza sorduk böyle dedi filan dediler ya size hep. Vallahi yalan! Demediler! Anlatmadılar meseleyi! Kendileri karar verdi size hocam böyle dedi dediler..

Alçak abiler! Sizin yüzünüzden; Bir 15 Temmuza daha terorist olarak girmeyeceğim. Ben masumum ve gerçek suçluları teslim edene kadar pes etmeyeceğim. Korkmayın titreyin! Mözcan sen kenarda bekle. Turpun büyüğü sensin.

Bugün bana sus diyenler size yıllardır 2 ay’a bu süreç bitiyor diyip diyip 8 yıl oyalayanlardır. Tek dertleri bir 8 yıl daha maaş alsınlar. Cevdet ve çetesinin köpekleri. DEFOLUP GİDECEKSİNİZ! Haramzadeler

Resim

Cevdet O kadar hırsızsın ki hocamızı bile çaldın bizden. Naapcan cesedini mumyalatıp müzeye koyup bilet mi kesecen kapıda. Sen onu da yaparsın! Doymadın domuz herif!

Cevdet puştunun ve ailesinin tüm mallarına el konulmalı. Kendini hocama ve hizmete adamaya söz veren ama kendini sadece paraya adayan bir hırsız. O kampın girişinde bekleyip porche unun önüne atlayıp seni o kampa sokmayacağım. 40 yıldır çalıyorsun sülalene yeter. Sittr ol git.

Bence bu hizmetin sahipleri bu cuma namazında kampta bulusalım. Randevusuz gidelim bakalım cevdet aga ne yapacak. Gücü yetecek mi. Hocamın adını mirasını batırdı hala kalan son malları yeme derdinde. Hizmetin gerçek sahipleri olarak O kampın kapısından sokmayalım cevdeti.

Güncellenme Tarihi : 3.6.2024 16:27

İLGİLİ HABERLER