Spor
  • 30.11.2012 00:12

Güneş: Takımlar arasındaki kalite skora yansıdı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, tur atladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Tur atlamak ve skor olumlu şeyler. Goller de güzeldi. Gollerin geldiği ana kadar iyiydik. Ama gollerden sonra tempomuz düşünce rakibe oynama izni verdik. Defansif anlamda rakiple boğuşmada sıkıntılarımız oldu. Rakibin oynamasına izin verdiğimiz dönemde de çok sıkıntıya girmedik. Rakibin özellikle öndeki oyuncuları bireysel olarak topla iyi işler yapan oyunculardı. Ama Trabzonspor’la Şanlıurfaspor arasında bir kalite farkı olması doğaldır. Bu skora yansıdı. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. 4-0’lık skora rağmen verdiğimiz pozisyonlar vardı. Eksiklerimizi de gördük” dedi.
Güneş oynatmadığı oyuncularla ilgili, “Giray’ın anneannesi rahatsızdı, Emre gripti, Zokora ve Bamba’nın ufak tefek rahatsızlıkları vardı” diye konuştu.

BAHRİ KAYA: “FARKLI SKORU HAKETMEDİK”
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise “Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Rakip iyi başladı. Erken golle de favori olduğu maçta avantaj sağladı. Hemen 2-0 geriye düşmemiz artık bizim için maçı çevirmenin zor olduğu noktaydı. Oyun disiplininden kopmadık. 2-0’a rağmen mümkün olduğunca mücadelemizi sürdürdük. İkinci yarı 60 ve 75. dakikalar arası net pozisyonlar da bulduk. Belki 2-1 hatta 2-2 yapabilirdik. Gol atamamanın verdiği olumsuzluk böyle bir rakibe karşı ümitsizlik yarattı. Maalesef aslında böyle farklı skoru hak etmediğimiz maçta 4-0’lık sonuçla elendik. Takımımın oynadığı oyundan bölüm bölüm memnun kaldım” diye konuştu.
Trabzonsporlu Zeki Yavru, ligde oynadıkları Eskişehirspor maçında kötü bir sonuç aldıklarını hatırlatarak, “Hafta sonu kötü bir gün yaşadık. Kendi sahamızda istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Tüm camiamızı çok üzdük. Biz de çok üzüldük. Bunu telafi etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımız ve camiamızla bir olup bu kötü gidişe dur diyeceğiz” dedi.
Aykut Akgün ise, “Son lig maçımızı kaybettiğimiz için moral ve güven açısından bu maç çok önemliydi. Umarım hafta sonu maçımızı da kazanıp yolumuza iyi bir şekilde devam ederiz” ifadesini kullandı.
Şanlıurfaspor’lu oyuncular Özgür ve Abdulhamit ise kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, önlerinde oynayacakları Çaykur Rizespor maçını düşünmek zorunda olduklarını belirtiler.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER