Yuh artık.. Fantezi iç giyim mağazası dualarla açıldı

••1 dk okuma
Yuh artık..  Fantezi iç giyim mağazası dualarla açıldı

Hızlı Özet

“Çorum'un Alaca ilçesinde fantezi iç giyim üzerine hizmet verecek olan yeni bir mağazanın açılışı, ilçe protokolünün katılımı ve dualar eşliğinde gerçekleştirildi.”

Çorum'un Alaca ilçesinde fantezi iç giyim mağazası, belediye başkanı ve ilçe protokolünün de katıldığı dualı törenle açıldı.

Çorum'un Alaca ilçesinde fantezi iç giyim üzerine hizmet verecek olan yeni bir mağazanın açılışı, ilçe protokolünün katılımı ve dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Bir ilimiz bu olayı konuşuyor! Fantezi iç giyim mağazası dualarla açıldı

İLÇE PROTOKOLÜ AÇILIŞTA BULUŞTU

Alaca'daki mağaza açılışına Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy, MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan, Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Odabaş, Kızılay Alaca Şube Başkanı Akif Yurt, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bursalı Demir, Yılmaz ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir ilimiz bu olayı konuşuyor! Fantezi iç giyim mağazası dualarla açıldı

KURDELEYİ BELEDİYE BAŞKANI KESTİ

Dualar edildikten sonra açılış kurdelesi Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından kesildi. İş yerinin ilçeye ve işletme sahiplerine hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.

Kaynak:sondakika.com
Bu haber 10678 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İran Devrim Muhafızları Ordusu: Hürmüz Boğazı'nda ABD'ye ait bir MQ-9 İHA'sını düşürdük
Gündem
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

İran Devrim Muhafızları Ordusu: Hürmüz Boğazı'nda ABD'ye ait bir MQ-9 İHA'sını düşürdük

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı semalarında ABD'ye ait bir MQ-9 insansız hava aracını (İHA) düşürdüğünü duyurdu. | Anadolu Ajansı

Habervitrini11588 Görüntüleme
WSJ: ABD, Ukrayna'ya Patriot hava savunma sistemlerinin sevkiyatını onaylamadı
Gündem
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

WSJ: ABD, Ukrayna'ya Patriot hava savunma sistemlerinin sevkiyatını onaylamadı

ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth'in Ukrayna'ya Patriot hava savunma sistemlerinin sevkiyatını henüz onaylamadığı iddia edildi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini9343 Görüntüleme
Bahçeli'den Sert Mesajlar: "Fon soyguncularına En Güçlü Yaptırımlar Uygulanacak"
Gündem

Bahçeli'den Sert Mesajlar: "Fon soyguncularına En Güçlü Yaptırımlar Uygulanacak"

"Milletimizin helal tasarrufuna göz dikenlere hukuk zemininde en güçlü yaptırımlar kuşkusuz uygulanacaktır. Bu süreçler bir arınma ve aklanma fırsatı olarak değerlendirilmelidir. Tüm finansal piyasaların istikrar içinde işlemesi için gözetim ve denetim işlevi bilim içinde gerçekleştirilmelidir. Türkiye ekonomisi sağlam temeller üzerindedir."

Habervitrini9440 Görüntüleme
Mustafa Sarıgül’ün kara para dosyasında şok ses kaydı: İmamoğlu'nun yaptığı şerefsizliği kimse yapmaz
Gündem

Mustafa Sarıgül’ün kara para dosyasında şok ses kaydı: İmamoğlu'nun yaptığı şerefsizliği kimse yapmaz

Yeni Partili Mustafa Sarıgül'ün Alman iş adamları temsilcisi ile yaptığı konuşmada yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'na 'İmamoğlu'nun bize yaptığı kalleşliği kimse yapmaz, şerefsiz' dediği de soruşturma dosyasına girdi.

Habervitrini11028 Görüntüleme