Gündem
  • 28.9.2024 21:29

Hamaney : İsrail'in Lübnan saldırısı siyonist köpeğin vahşi doğasını ortaya koyuyor

Hizbullah, İsrail'i saldırganlığından pişman edecek..

'Lübnan'da savunmasız insanların katledilmesi; çılgın Siyonist köpeğin vahşi doğasını ortaya koyuyor'

Cumartesi günü yayınlanan bir mesajda Ayetullah Hamaney, İsrail'e Hizbullah'ın elindeki geçmiş yenilgilerini hatırlatarak, Lübnan'daki mevcut saldırganlıklarının sonunda pişmanlıkla sonuçlanacağı konusunda uyardı. Rejimin saldırganlığının yalnızca Direniş hareketini güçlendireceğini öngördü.

Mesajın tam metni şöyle:

Lübnan'da savunmasız halkın katledilmesi, bir yandan azgın Siyonist köpeğin vahşiliğini açığa çıkarırken, diğer yandan rejimin basiretsizliğini ve politikalarının saçmalığını da gözler önüne serdi.

Rejimin iktidardaki terör örgütü, Gazze'de son bir yıldır sürdürdüğü kanlı savaştan ders çıkarmamış, kadın ve çocuklar dâhil sivillerin toplu katliamlarının Direniş'in güçlü yapısını etkileyip yok edemeyeceğini anlayamamıştır.

Siyonist suçlular, Lübnan'daki Hizbullah'ın güçlü yapısına önemli bir zarar veremeyecek kadar küçük olduklarını bilmeliler. Bölgedeki tüm Direniş güçleri Hizbullah'ın yanındadır ve onu desteklemektedir.

Bu bölgenin kaderi Hizbullah liderliğindeki Direniş güçleri tarafından belirlenecek. Lübnan halkı, bir zamanlar gaspçı rejimin askeri güçlerinin Beyrut'u çizmelerinin altına aldığını unutmadı. Onları yenen ve Lübnan'ı değerli ve gururlu kılan Hizbullah'tı.

Bugün de Hizbullah saldırgan düşmanı pişman edecektir. Tüm Müslümanların kaynaklarıyla Lübnan halkı ve Hizbullah'ın yanında durması ve gaspçı, zalim ve kötü [İsrail] rejimine karşı koymalarına yardımcı olması zorunludur.

 

Güncellenme Tarihi : 28.9.2024 21:41

İLGİLİ HABERLER