Asayiş
  • 27.4.2006 09:47

HIRSIZ BAŞINI KALDIRINCA, HABERCİLERİN KAMERASINA YAKALANDI

Selçuklu İlçesi, Babalık Mahallesi, Ergün İş Merkezi, zemin katında bulunan Ali Tunç'a ait tekel büfesi ve gazete bayisinin kapısını sapı olmayan bir kazma ile kıran Burak Bülent Kuyumcu, içeriye girdi. Hırsızın dükkana girdiğini haber alan polis olay yerine geldi.
      Dükkanı arayıp hırsızı bulamayan polis ekibi geri dönerken, bu sırada zanlı Burak Bülent Kuyumcu, polislerin gidip gitmediğini kontrol etmek için gizlendiği tezgahın arkasından başını kaldırdı. Tam bu sırada olayı haber yapmak için bulunan habercilerin kamerası zanlıyı görüntüledi. Muhabirin uyarması ile geriye dönen polis, zanlı Burak Bülent Kuyumcu'yu yakaladı.
     
     'SİGARALAR İÇİN VALİZ GETİRMİŞ'
      Yere yatırılarak kelepçe takılan Kuyumcu'un üzerinde arama yapan polis plastik torba içinde 115 YTL bozuk para ele geçirdi. Kuyumcu'nun yapılan kısa sorgulamasında kapıyı kırdığı sapı olmayan kazma, levye ve kerpeten ile dükkanın içinde raflardan indirdiği 60 karton yabancı sigaraları koymak için getirdiği boş iki valiz ele geçirildi.
      Hırsızlık yapmak üzere Çorum'dan Konya'ya geldiği belirtilen Burak Bülent Kuyumcu'nun hırsızlık suçundan poliste bir çok kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:44

İLGİLİ HABERLER