Gündem
  • 22.10.2024 17:05

HSK’da dehşet! Başmüfettiş mescitte boğazından bıçaklandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nda korkunç bir olay yaşandı. Yemekhanede bulaşıkçı olarak çalışan Berat C. yemekten sonra bahçeye çıkan HSK müfettişi Mehmet Aslan'ı boğazından bıçakladı. Müfettiş Mehmet Aslan'ın Elazığ Keban'da bir dönem Başsavcılık yaptığı, zanlının da aynı adliyede o dönem mübaşir olarak çalıştığı öğrenildi. SABAH o dehşetin görüntülerine ulaştı! İşte detaylar...

Olay, Ankara'da Hakimler ve Savcılar Kurulu yerleşkesinde yaşandı. HSK Kurul müfettişi Mehmet Aslan (40) öğle saatlerinde yemekhaneye gitti.

SON DAKİKA! HSK’da dehşet! Başmüfettiş mescitte boğazından bıçaklandıFotoğraftaki: HSK müfettişi Mehmet Aslan (40)

Yemek yedikten sonra bahçeye çıkan Aslan'ın arkasından yaklaşan yemekhanede görevli Berat C. bıçakla boynuna vurmaya başladı.

Aldığı iki bıçak darbesiyle sarsılan Aslan, yere düştü. Zanlı ise HSK'nın kapı girişindeki polis ve güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

MÜFETTİŞ AĞIR YARALANDI

Kanlar içinde kalan HSK müfettişi Mehmet Aslan (40) olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Boğazından bıçaklanan Aslan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.Olayın neden yaşadığıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Berat C.'nin geçmişte Aslan ile aynı adliyede çalıştığı öğrenildi.

Mehmet Aslan'ın Elazığ Keban'da Cumhuriyet Başsavcı olarak görev yaparken Berat C.'nin de aynı adliyede mübaşir olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Berat C.'nin Adalet Bakanlığı bünyesinde HSK yemekhanesinde bulaşıkçı olarak çalıştığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.10.2024 17:08

İLGİLİ HABERLER