Yaşam
  • 18.2.2009 06:22

'HÜSNÜ'YÜ GÖRMEK İSTEMİYORUM!..'

Seki, serbest bırakıldıktan sonra sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’yi görmek istemedi.


GEÇTİĞİMİZ cuma günü düzenlenen kokain operasyonunda 16 kişiyle birlikte gözaltına alınan Deniz Seki, "Suçum sadece uyuşturucu kullanmak, kimse için uyuşturucu madde temin etmedim. Pişmanım, bir daha kullanmayacağım" diye ifade verdikten sonra önceki gün mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Seki, serbest bırakıldıktan sonra sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’yi görmek istemedi. Gözaltında tutulduğu sürece jandarmanın kapısının önünde bekleyen Şenlendirici’nin mahkeme çıkışında sevgilisinin yanında olmaması, Seki’nin mahkemeden annesinin evine gitmesi, Şenlendirici ile görüşmemesi, ayrılık iddialarını da güçlendirdi. İddiaya göre Şenlendirici, avukat aracılığıyla Seki’ye "Sorgu sırasında benim ismimi okumasın, yanarım" diye haber gönderdi, buna çok kırılan ünlü şarkıcı sevgilisiyle en azından şimdilik görüşmeme kararı aldı.

Hakime uyuşturucu sözüUyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Seki, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Mahkemede Seki, “Çok pişmanım. Bir daha uyuşturucu kullanmayacağım” dedi...

Jandarmanın İstanbul, Ankara ve Diyarbakır’da düzenlediği uyuşturucu operasyonu kapsamında Deniz Seki ile birlikte gözaltına alınan 17 kişiden 16’sı savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle hakim karşısına çıktı.

ÖRGÜT ÜYESİ DEĞİLİM

Deniz Seki ile birlikte 7 kişi delil durumu göz önüne alınarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hasan Ç., Abdullah H., Adem T., Fikret B., Hasan Ç., Mehmet K., Sinan Y., Baki Cengiz U., Mehmet Rıza D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Seki, “Teşekkürler arkadaşlar. Daha sonra basın açıklaması yapacağım. Her şeyi anlatacağım” demekle yetindi. Seki, yakınlarının adliyeye getirdiği bir araca binerek adliyeden ayrıldı.

Nöbetçi 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade veren Seki’nin, hiçbir örgüte üye olmadığını ve kimse için uyuşturucu madde temin etmediğini söylediği öğrenildi. Seki ifadesinde şunları dile getirdi:

“Son dönemlerde yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım. Bundan dolayı pişmanım. Bir sanatçı olarak bu durumda olmaktan da büyük üzüntü duyuyorum. Şüphelilerden Sinan Y’yi, Murat olarak tanıyordum. Abdullah H’yi de birkaç kez görmüştüm. Bu şahıslardan uyuşturucu almıştım. Telefon görüşmeleri ile ilgili de Cumhuriyet Savcılığı’nda gerekli açıklamaları yaptım. Kimseye menfaat karşılığı uyuşturucu temin etmiş değilim. Bir daha uyuşturucu kullanmayacağım.”

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:04

İLGİLİ HABERLER