Asayiş
  • 4.7.2004 02:54

İKİ ÇOCUKLU AK PARTİLİ BAŞKAN AK PARTİ DELEGESİNİN KIZINI KAÇIRDI

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde AKP İlçe Başkanı, evli 2 çocuk babası 38 yaşındaki Ferudun Özkan, 20 yaşındaki Ayşe A.’yı kaçırdı ve genç kadının rızasıyla nikahsız yaşamaya başladı. Zirai İlaç Gübre Bayiliği de yapan ziraat mühendisi Ferudun Özkan, partisinin delegesi Sinan A.’nın Selçuk Üniversitesi Karaman Meslek Yüksekokulu’ndan bu yıl mezun olan kızına aşık oldu.

İddiaya göre, Özkan aşkına karşılık bulduğu Ayşe A.’yı 10 gün önce kaçırdı. 2 çocuğunun annesi 29 yaşındaki eşi M.Ö.’nün tepki göstermesi olasılığına karşılık Ferudun Özkan, nikahsız eşini Davultepe Beldesi’nde satın alıp döşediği eve götürdü.

7 yıllık eşinin de beraberliklerine razı olduğunu belirten Özkan, ayrı evlerdeki biri nikahsız iki eşiyle birlikte yaşamaya başladı. İkinci kez evlendiğini bildiren ve bunun AKP İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesini gerektirmediğini savunan Özkan, ikinci evliliğinin siyasi rakiplerince asılsız dedikodularla kullanılıp, yıpratılmak istendiğini öne sürdü. Özkan, ‘Hiç bir yere kaçmadım ve işimin başındayım. İkinci evliliğimden, ilk eşimin ve çocuklarımın haberi var. Ben ahlak dışı dost hayatı yaşamıyorum. Ayşe A. ile dini nikahla evlendim. Evimin kadını oldu. Şahsiyetime ve aileme kara leke getirecek hiçbir harekette bulunmadım. Vicdanen rahatım’ dedi.

Ayrı ev tutmuş

Erdemli AKP İlçe Başkanı Ferudun Özkan’la nikahsız yaşayan Ayşe A. partili bir delegenin kızı. Özkan, imam nikahı kıydırdığı 20 yaşındaki genç kadın için başka bir ev tuttu.

Nikahlı eşi sessiz

4 yaşında Serkan ve 9 yaşında Furkan adlı 2 oğlu bulunan AKP İlçe Başkanı Ferudun Özkan’ın, nikahlı eşi M.Ö. ile de (yanda) severek evlendiği bildirildi. Ferudun Özkan’ın üniversitede okuduğu sırada kirada oturdukları evin sahibinin kızı olan eşi ile 2 yıl nişanlı kaldığı öğrenildi. M.Ö.’nün olayla ilgili sessiz kalmayı tercih ettiği belirtiliyor.  

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:30

İLGİLİ HABERLER