Asayiş
  • 15.2.2021 13:38

İkranur Tirsi'nin katili öz amcası çıktı

İkranur Tirsi cinayetine ilişkin flaş gelişme! Müge Anlı İkranur Tirsi hakkında sıcak gelişmeyi canlı yayında açıkladı!

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 27 Haziran 2020 akşamı evinin yakınında bahçede otlayan hayvanlara bakmaya giden ve sonrasında kaybolan İkranur Tirsi’nin kaybolduktan 3 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı.

7 yaşındaki minik kızın ölümü ile birlikte nasıl ve neden öldüğüne dair araştırmalar sürerken son dakika gelişmeleri de geliyor. Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İkranur Tirsi’nin 7 akrabası gözaltına alındı.

Akrabalarından 5 kişi serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen küçük amcası Sinan T. ile halası Ayşe T. yoğun güvenlik önemleri altında sabah saatlerinde Bulancak Adliyesi’ne getirildi. Müge Anlı ile İkranur Tirsi olayından son dakika gelişmeleri!

İkranur Tirsi olayından son dakika gelişmeleri! Geçen yıl Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin 3 gün sonra cansız bedenine ulaşılmış ve o günden bugüne kadar ölümü ile ilgili soruşturma sürmektedir. 20 kişiden alınan DNA örneği incelenirken, küçük kızın akrabalarından 7 kişi gözaltına alınmış ve şüpheliler sorguya çekilmişti. Edinilen son dakika haberine göre; akrabalarından 5'i serbest bırakılırken olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen küçük amcası Sinan T. (14) ve halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Bulancak Adliyesi'ne getirildi. Müge Anlı ATV ekranlarında İkranur Tirsi olayına ilişkin son gelişmeleri aktardı!

İKRANUR TİRSİ OLAYINDAN SON GELİŞMELER!

Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Cuma günü sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla gözaltına alınan İkranur'un dedesi N.T., halaları S.T., Ayşe T., S.T., amcaları Sinan T. (14), A.T. ve kuzeni A.T olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.

Bulancak ilçe Jandarma Karakolunda 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5'i serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen küçük amcası Sinan T. (14) ve halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Bulancak Adliyesi'ne getirildi.

HALA VE AMCA ADLİYEDE

Sır perdesinin aralanması için jandarma ekipleri, İkranur Tirsi'nin ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında cuma günü 7 kişiyi gözaltına aldı. Küçük kızın dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişinin, sorgusu tamamlandı. Şüphelilerden 5'i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, küçük kızın amcası S.T. ile halası A.T., adliyeye sevk edildi.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA AÇIKLADI!

8 ay önce dere yatağında ölü bulunan İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin flaş gelişmeyi Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 14 yaşındaki öz amcası İkranur Tirsi'yi öldürdüğünü itiraf etti!

İkranur Tirsi ile ilgili görsel sonucu

NELER OLMUŞTU?

Giresun'un İcilli köyüne bağlı Kıran Mahallesi'nde 27 Haziran 2020 günü evinin yakınındaki bahçede 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan Nazlı ve Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti. Küçük kız, geri dönmeyince ailesine haber verildi.

Çevrede arama yapan ailesi, kızlarını bulamayınca jandarma ekiplerine bildirdi. Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı.

İz takip ve kadavra köpekleri, drone ve termal kameralar ile aranan İkranur'un cansız bedeni evinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.2.2021 13:43

İLGİLİ HABERLER