Yaşam
  • 7.9.2006 18:20

İNGİLİZ GAY ORDUSU BODRUM'U BASACAK

Bodrum'a, bu ay tatil için, 600 gay turist gelecek. Yılda 25 bin gay turiste, farklı tatil programları düzenleyen İngiliz gay seyahat acentası ‘Alternative Holidays’in, bu yıl, Yalı Beldesi'nde bulunan, 600 yatak kapasiteli, beş yıldızlı tatil köyü Bodrum Club Med'i seçtiği belirtildi.

24 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında 20 farklı ülkeden 600 gay turistin konuk olacağı Bodrum, değişik parti konseptleri ve gösterileriyle renklenecek.

Organizasyonlarını eşcinsel yaşam kültürüyle birleştiren Alternative Holidays'in, Bodrum’a, Türk gayleri de davet ettiği ve onlara Avrupa satış fiyatının yarısına varan indirim yaptığı öğrenildi.

Alternative Holiday Seyahat Acentesi ve Tur Operatörü Yöneticisi Gabrielle Neroni, “Türkiye’de ilk kez bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bu unutulmaz tatilde Avrupa’nın 20 farklı ülkesinden gelecek konuklarla birlikte Türkiye’den de konuklar görmek istiyoruz. Bodrum hepimiz için unutulmaz olacak” dedi.

Tatile katılacak yabancı gaylerden yaklaşık 100 kişilik bir grup, Bodrum öncesi İstanbul’da beş günlük özel bir tura da katılacak. İstanbul’da çeşitli turlara ve özel partilere katılacak olan grup daha sonra Bodrum’a geçecek.

ÖZEL EĞLENCELER DÜZENLENECEK

Club Med tatil boyunca her gece farklı eğlencelere evsahipliği yapacak. Karton kıyafetleriyle orijinal şovlara imzasını atan Ennio Marchetto, hostes kılığında yaptığı komedi şovlarıyla ünlü Pam Ann, İngiltere’de tanınan No Coat Fur Knickers, müzisyen Ilana Avital gösteri yapacak.

Herkesin köpükler içinde kalacağı Foam Party, Brezilya, İspanya ve Hollanda’dan DJ’lerin katılacağı White Party’nin de gerçekleştirileceği, sekiz gece yedi günlük herşey dahil tatilin fiyatının 540 euro olduğu öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:39

İLGİLİ HABERLER