Spor
  • 24.10.2024 11:54

İrfan Can Kahveci "Buraya kadar" dedi!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İrfan Can Kahveci'nin durumu netlik kazandı. Milli orta saha oyuncusu, sarı-lacivertlilerden ayrılık kararı aldı. İşte İrfan Can Kahveci haberinin detayları...

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyunculardan birisi de İrfan Cah Kahveci. Milli oyuncunun kalmak istediği biliniyor. Yönetim ise sezon sonu beklemek istiyor. Başkan Ali Koç devre arasına kadar kimseyle sözleşme yenilememe kararı aldı. Başkan şampiyonluk ışığını görmeden masaya oturulmaması talimatını verdi. Fotospor'dad yer alan habere göre; Yıldız oyuncu takımdan ayrılık kararı aldı.

İRFAN CAN KAHVECİ MENAJERİNE TALİMAT VERDİ
Teknik direktör Jose Mourinho'nun da İrfan Can'ı kadroda düşünmediği gerçeği iyice gün yüzüne çıktı. Portekizli teknik adam, kendisine milli oyuncuyla ilgili gelen hiçbir soruya net cevap vermeyerek adeta rengini belli etti. Fenerbahçe'de kalmak isteyen İrfan ise bu belirsizlikten sonra beklememe kararı aldı. Milli oyuncu menajerine talimat vererek transfer görüşmelerine başlamasını istedi. Yakın zamana kadar Fenerbahçe olmazsa yurt dışına gitmek isteyen 29 yaşındaki oyuncu, Türk takımlarına da gidebileceğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 24.10.2024 11:56

İLGİLİ HABERLER