Spor
  • 24.10.2024 17:52

Mourinho'dan sürpriz karar! Olay sözler

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe bugün evinde İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu. Teknik Direktör Jose Mourinho, yıldız oyuncuyu ilk 11'de oynatacağı ifade edildi. Ayrıca İngiliz yayın kuruluşu, Fenerbahçe hakkında çok çarpıcı bir yorumda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3. hafta maçında bugün evinde İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek.

Zorlu karşılaşma öncesinde Jose Mourinho'nun muhtemel 11'i belli oldu. İşte Mourinho'nun kadro kararı ve İngilizlerin dikkat çeken o sözleri...

'MUTSUZ BİR SOYUNMA ODASI'

"Pek çok kişi hala ondan bahsedildiğinde gözlerini deviriyor ve Mourinho'nun otoriter yaklaşımını hatırladıkça ürperiyor. Başlangıçta ikna edici olsa da kişiliğinin yıpratıcı bir etkisi olabilirdi."

"Şimdi Fenerbahçe'de tarih tekerrür ediyor. Türk takımı çok daha defansif bir futbolla beklenenden daha fazla puan kaybediyor. Yedi kişilik savunmasıyla "mutsuzluk ve umutsuzluktan" etkilenen bir soyunma odası var."

MOURINHO'DAN EN-NESYRI KARARI

Bu sezon Sevilla'dan büyük beklentilerle transfer edilen fakat performansıyla hayal kırıklığı yaratan En Nesyri'nin bugünkü karşılaşmada 11'de başlaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Çağlar, Djiku, Mert Müldür, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Maximin, En-Nesyri

Manchester United: Onana, Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot, Ugarte, Casemiro, Rashford, Eriksen, Garnacho, Hojlund

Güncellenme Tarihi : 24.10.2024 17:55

İLGİLİ HABERLER