Spor
  • 4.6.2024 10:17

İsmail Kartal Esenler Erokspor'la görüşüyor

İsmail Kartal'ı havada kaptılar! İşte 'Arap İsmail'in yeni takımı

Fenerbahçe'de bütün rekorları kırmasına rağmen 'şampiyon olamadı' diye görevine son verilen İsmail Kartal için birçok takım sıraya girdi. Sarı-lacivertlilerin 'Arap İsmail'i için devreye 'Hatırlı büyükleri' sokanların bile olduğu belirtiliyor. Süper Lig'de çalışmak istemeyen efsane isim futboldan da kopmak istemiyor. Bu yüzden 1. Ligden gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.

 Fenerbahçe ile yollarını ayıran İsmail Kartal büyük bir sürpriz olmazsa 1. Ligin yeni takımı Esenler Erokspor'un yeni teknik direktörü olacak. 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamlayan ve 1. Lig'e yükselen Esenler Erokspor henüz lig bitmeden önce İsmail Kartal'a transfer teklifi yapmıştı.

İLK TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

O dönemde Kartal bu teklifi "Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışının içindeyim" diyerek reddetmişti.

SÜPER LİG'DE BU SEZON ÇALIŞMAK İSTEMİYOR

Fenerbahçe yönetimi İsmail Kartal'a teşekkür etti. Yollarını ayırdı. Önceki gün de Jose Mourinho ile sözleşme imzaladı. Kartal'ın Esenler Erokspor'a imza atmasının önünde engel kalmadı. Gelen bilgilere göre Süper Lig'de çalışmak istemeyen Kartal, 1. Ligin yeni ekibinin teknik direktörü olacak.

MOURİNHO TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Önceki gün Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Jose Mourinho da İsmail Kartal'a teşekkür etmişti. Portekizli hoca şu sözleri kullandı:

-İsmail Kartal’a iyi dileklerimi sunuyorum.  Bıraktığı takım için teşekkür ediyorum.

Güncellenme Tarihi : 4.6.2024 10:18

İLGİLİ HABERLER