Spor
  • 4.6.2024 10:19

121 milyon Euro'luk orta saha Galatasaray'a!

Şampiyon Galatasaray eğlenmeyi bıraktı, gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarına başladı. Başkan Dursun Özbek, teknik direkör Okan Buruk'tan Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final istedi. Mevcut kadroya nokta atışı transfer konusunda hemfikirler. amaç 'güce güç katacak' kalitede az ve öz transfer. Sofyan Amrabat, Casemiro ve Yousouf Fofana isimleri ortalıkta dolaşırken sarı-kırmızılıların gözünün çok daha yüksekte olduğu ortaya çıktı. Enzo Fernandez, Alexis MacAllister ve Matheus Nunes seviyesinde isim için çalışmalar başladı.

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho'ya imza attırmasından sonra Galatasaray yönetimi ortalığı sallayacak bir 8 numara ile sözleşme imzalamayı planlıyor.

Ortada birkaç isim dolanıyor. Sofyan Amrabat ve Casemiro (Manchester United) ile Yousouf Fofana (Monaco).

Amrabat "tamam" dedi. Fiorentina'da göndermeye hazır. Fofana'nın bonservisi oldukca yüksek. Yönetim ise o rakamlara çıkılacaksa çok daha üst düzey bir yıldızı kadroya katmayı daha mantıklı görüyor.

GALATASARAY YÖNETİMİ GÖZÜNÜ KARARTTI

Sosyal medyadaki kendilerine yakın "çantacı fenomenlerle" temas kuran Galatasaraylı yöneticiler Amrabat ve Casemiro gibi isimler için "onlar bizim getireceğimiz ismin yanında sadece hiç bir şey" demekle yetiniyorlar. Bu açıklamalar ise akıllara bu sezon beklentilerin altında kalan performansları yüzünden bazı süper yıldızları getiriyor.

İŞTE ATOM BOMBALARI

-Enzo Fernandez (Chelsea) 121 milyon Euro’ya Benfica’dan geldi.
-Alexis MacAllister (Livepool) 42 milyon euro’ya Brighton’dan geldi.
-Matheus Nunes (M.City) 62 milyon Euro’ya Wolves’tan geldi.

Güncellenme Tarihi : 4.6.2024 10:21

İLGİLİ HABERLER