Spor
  • 4.6.2024 10:23

Kerem, Beşiktaş'a imza atmak için Fatih Terim'i bekliyor

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Kerem Aktürkoğlu ikna olmuyor. Milli futbolcu kendisine önerilen tüm teklifleri reddetti. Fransız menajeri Kerem'e Fransa'dan takımlar buldu. Ancak onun aklında İspanya var. Bu arada bir de Beşiktaş ihtimali üzerinde duruluyor. Eski hocası Fatih Terim'in siyah-beyazlılarla anlaşma ihtimaline karşın acele etmek istemiyor. Böyle bir durumda hocasıyla yeniden çalışmaya sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ayrılığı kafaya koydu. Şampiyonluk sonrasında ve kutlamalarda niyetini bunu çok net şekilde belli etti. Zaten 250 bin Euro almasına ve yönetimin zam teklifine rağmen kabul etmemesinin arkasında ayrılığı aylar önce kafasına koyması yatıyordu.

Kerem Aktürkoğlu'nun ilk hedefi yurt dışında oynamak... Fransız menajeri nedeniyle Lig-1 kendisine en yakın lig. Daha önce teklif yapan Lyon ile olası Marsilya iddiaları gündemde.

İspanya'da Türk oyuncuların başarıları ortada. La Liga da bu yüzden dikkat çekici bir rota olarak Kerem'in önünde duruyor. Real Sociedad adından bahsediliyor.

FATİH TERİM'LE BERABER BEŞİKTAŞ'A

Bir de Fatih Terim'in Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'la yaptığı görüşme var. O görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı neler konuşulduğu önemli. Çünkü iddialara göre Terim, Beşiktaş'a evet derse, Kerem'i yanında götürecek.

SERBEST KALMA BEDELİNİ ÖDEYEN ÇIKMADI

Kerem'in sözleşmesinde 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli var. Bu rakamı şimdiye kadar ödemek isteyen kulüp çıkmadı. 12 milyon Euro'ya kadar bonuslar ve sonraki satış hakkıyla beraber teklifler gündemde.

KEREM AYRILIKTA ISRARLI

Yönetim ise 15 milyon Euro'nun altına düşmeyi reddediyor. Ancak Kerem'in ayrılmak istemesi, Galatasaray yönetimine çok fazla hareket alanı da bırakmıyor.

Güncellenme Tarihi : 4.6.2024 10:24

İLGİLİ HABERLER