Gündem
  • 29.3.2014 13:47

İsrail Fethullah Gülen cemaatini böyle itiraf etti

İsrail'de Mavi Marmara konusunda yapılan bir tartışmada çekilen videoda dehşete düşüren ifadeler var.İnsan hakları yanlısı bir kadın ile tartışan hükümet üyesi Türkiye'ye yönelik ağır ifadeler kullanıyor.
Mavi Marmara'da çocukların niçin öldürüldüğünü soran İsrail'le kadına 'Hain' diyen hükümet yetkilisi, lafı Türkiye'de yapılacak seçimlere getiriyor.
İsrailli Türkiye'yi kast ederek, "Yakında bir imparatorluğun çöküşünü göreceğiz" ifadesini kullanıyor.
Kendi sesinden yayınlanan videoda İsrailli, "Türkiye'deki dostlarımızla oyuna son şeklini veriyoruz.Sen ülkesine ihanet eden bir hainsin.Davos'ta düşen onurumuzu kaldırmak ta bir onurdur.İstesen de istemesen de bu olacak. İçine sızdığımız yapı sayesinde seçimde Türkiye'ye kaybettireceğiz..Hangi parti kazanırsa kazansın bizim için önemli olan Türkiye'nin kaybetmesidir.Mevcut iktidarın her seçimden güçlenerek çıkması Ortadoğu'da İsrail hakimiyetinin zayıflaması demektir. Böylece Mavi Marmara'da kaybettiğimiz prestijimizi yeniden kazanacağız. Filistinliler evinin kapısına dayanıp anahtarını isteğinde ne diyeceksin" diyor..
Adamın bu sözleri üzerine sinirlenen İsrailli kadın ayağa kalkarak adamın yüzüne bir bardak su atıyor.
Toplantıdan çıkan kadının arkasından konuşan adam, "İsrail'in İsrail'den başka dostu olmaz. Türkiye'deki bu seçimler büyük İsrail devletinin geleceği için çok önemlidir. Türkiye'ye gereken ders verilmelidir" sözleriyle noktalanıyor.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

 

 

video'videoislam.com' sitesinden alınmıştır.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:29

İLGİLİ HABERLER