Gündem
  • 14.10.2024 00:21

İsrail kaynakları Genelkurmay Başkanı Halevi'nin Hizbullah saldırısında öldürüldüğünü belirtiyor

IDF Şefi Halevi'nin Hizbullah saldırısında öldüğüne dair asılsız söylentiler sosyal medyayı doldurdu…

Hizbullah'ın insansız hava aracıyla düzenlediği ve 60'tan fazla kişinin yaralandığı saldırının ardından Halevi ile ilgili yalan haberler hızla yayılmaya başladı.

Hizbullah'ın Pazar akşamı İsrail'in Binyamina bölgesi yakınlarında gerçekleştirdiği insansız hava aracı saldırısının ardından, İsrail Genelkurmay Başkanı Korgeneral Herzi Halevi'nin öldürüldüğüne dair söylentiler sosyal medyada yaygın bir şekilde yayıldı.

60'tan fazla kişinin yaralandığı olayın ardından Halevi ile ilgili yalan haberler hızla yayılmaya başladı .

Olaydan kısa bir süre sonra X/Twitter platformunda "Halevi Suikastı Raporları" gündem olmaya başladı. Çok sayıda takipçisi olan X hesapları, Halevi'nin ölümüyle ilgili teorilerini paylaşmaya başladı.

x'de çok sayıda takipçisi olan Fidato son dakika olarak şu bilgili paylaştı
İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin, Hizbullah'ın Golani Tugayı üssüne düzenlediği insansız hava aracı saldırısında öldürüldüğü bildirildi.

Hinkle'ın şu an X'teki takipçi sayısı 2 milyonu aşmış durumda ve savaş boyunca İsrail karşıtı görüşlerini yüksek sesle dile getirdi.

Times of the world isimli haber sitesi, Herzi Halevi Yaşıyor, IDF Şefi'nin Hizbullah'ın İHA Saldırısında Öldüğü İddiaları Asılsız: Rapor
Dedi ama bir kaynak gösteremedi..

Bu söylentilerin ortasında Halevi'nin ortaya çıkıp bir açıklama yapmaması öldü iddialarını daha da güçlendirdi..

Güncellenme Tarihi : 14.10.2024 00:44

İLGİLİ HABERLER