İSTANBUL'DAKİ PATLAMALARLA BAĞLANTISI OLDUĞU SANILAN 22 KİŞİDEN 2'Sİ ANKARA'DA SORGULANACAK
BARIŞ GÜNDOĞAN
HATAY - İstanbul'daki terör olaylarıyla bağlantısı olduğu gerekçesiyle Suriye'den Türkiye'ye getirilen 22 kişiden 2'si gece yarısı Ankara'ya götürüldü.
Suriye ile Türkiye arasında imzalanan Adana Mutabakatı çerçevesinde Suriye'den Türkiye'ye getirilen ve Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan şahıslardan Hilmi Tuğluoğlu ile eşi Leyla Tuğluoğlu, sorgularının devamı için gece yarısı Ankara'ya götürüldü.
Bombalı saldırılarda kullanılan 2 otonun temini ve olayların yönlendirilmesinde başrol oynayan Azat Ekinci ile ilişkisi olduğu değerlendirilen şahıslar, Ankara'da gelen özel bir ekiple Hatay İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınarak gece yarısı Ankara'ya yola çıkarıldı.
Hatay Jandarma İl Komutanlığı'nda sorgusu devam eden 20 terör zanlısının da bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:09