Spor
  • 20.12.2014 00:06

İşte Hamzaoğlu'nun Mersin maçı kadrosu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdman Yurdu maçı öncesi kadro tercihini yaptı.

Süper Lig'de oynadığı son maçta Torku Konyaspor'u 5-0 yenen Türkiye Kupası'nda da zayıf rakibi Balçova Yaşamspor'a 9 gol atan sarı kırmızılılarda Hamza Hamzaoğlu Mersin maçındaki kadro tercihlerini yaptı.

Göreve geldiğinden beri kadro istikrarının üstünde duran ve seçimlerini devamlılıktan yana kullanan Hamzaoğlu, yarın akşam oynanacak Mersin maçında da bu düşüncesini sürdürecek. Takımın taktik anlayışında bir değişikliğe gitmeyecek olan başarılı çalıştırıcı oyuncu tercihlerinde de herhangi bir sürpriz yapmayacak.

Hamzaoğlu, kaleyi her zaman olduğu gibi Fernando Muslera'ya teslim edecek. Sağ bekte Sabri Sarıoğlu, stoperde Semih-Chedjou ikilisi sol bekte de Juventus'un transfer teklifi yaptığı Alex Telles oynayacak. Orta sahada Sneijder, Selçuk, Melo ve Emre Çolak dörtlüsüne şans verecek olan Hamzaoğlu forvet hattında da Umut ve Burak'a şans tanıyacak. İlk 11'de 5 yabancı oynatma kuralı sebebiyle Hamzaoğlu'nun Telles'i oynatacağı Bruma'yı ise hamle oyuncusu olarak değerlendireceği aktarıldı.

Bruma ve Pandev gibi isimler yedek de yer alacak. İki oyuncunun da maçın gidişatına göre yabancı isimlerle değişebileceği belirtildi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:30

İLGİLİ HABERLER