![](https://img.habervitrini.com/Haber/_AnaManset/cffc4b8b-ed89-416c-886b-d086e3885fdc.jpg)
Mourinho Icardi'nin kendisi hakkındaki paylaşımına ne dedi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Kadıköy'de oynanacak Anderlecht maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
"Ben ilk maçı içerde veya dışarıda oynamanın avantaj olduğunu düşünmüyorum." diyerek sözlerine başlayan Portekizli teknik adam, "Deplasman golü kuralı değiştikten sonra aslında 180 dakikalık tek maç oynuyoruz. Yarın için iyi bir sonuç diye bir şey yok. Önemli olan ikinci maç sonrası turu atlayabilmek. İlk maçlarda hep rahat olurum çünkü belirleyici olan ikinci maçtır." dedi.
ICARDİ'NİN SÖZLERİNE CEVAP
Sözlerinin devamında Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi'nin kendisi hakkındaki paylaşımlarına değinen Mourinho, "Özel biri olduğumu 25 yıllık kariyerimde kazandığım 26 kupayla gösterdim. Icardi bir 'goat', büyük bir 'goat' (en iyi) olduğu için onun hakkında yorum yapmayı tercih etmiyorum, sadece susup kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.
Jose Mourinho'nun açıklamaları şöyle:
GALATASARAY MAÇLARINA OYUNCULARINI EKSTRA MOTİVE EDECEK Mİ?
"Eleme maçı oynamaktan daha büyük motivasyon olabilir mi? İki maç oynayacağız. Avrupa'da 8 tane zorlu maç oynadık. Listeye yazamadığımız oyuncular vardı. Lyon ve Midtjylland'a karşı önemli maçlar oynadık. Dramatik şekilde başardık. Eleme aşamasındayız, bundan daha güzel ne olabilir. Duygular yoğun, gerginlik yoğun, her detay önemli. Bundan daha büyük motivasyona ihtiyaç yok."
PAYLAŞIMLARI İLE TÜRK FUTBOLUNUN MARKA DEĞERİNE ZARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR MU?
"Duruma nasıl baktığınıza bağlı. Mevcut durumdan mutluysanız zarar veriyorum. Mevcut durumdan mutlu değilseniz çocuklarınızın bunu öğrenerek büyümesini istemiyorsanız tam tersini düşünürsünüz. Ben aslında buraya geldiğim zaman söylediğim şeyi yapıyorum. Ben Fenerbahçe ve bu ülke için çalışıyorum. Bu harika ülkede çalışıyorum. Milyonlarca insan burada futbola aşık. Eğer bu durumdan mutlularsa zarar verdiğimi düşünürler. Sadece bu yıl değil birkaç yıldır süregelen bir durum var. Bu durumdan mutlu olmayan insanlara, benim yurt dışında oluşturduğum bu etki yardım ediyor. İnsanlar buradaki bazı insanların mutlu olmadığını öğreniyor."
Güncellenme Tarihi : 12.2.2025 15:11