Spor
  • 23.5.2008 00:04

İŞTE İTALYA VE İSPANYA'NIN TRANSFER GÜNLÜĞÜ...

Ligi Milan'ın önünde bitirerek Şampiyonlar Ligi vizesi alan Fiorentina, defanstaki önemli ismi Tomas Ujfalusi'yi Atletico Madrid'e gönderirken, Almeria ile başarılı bir sezon geçiren Melo'yu kadrosuna kattı. Torino kaptanı Comotto'yu transfer etmesi beklenen Fiorentina'nın anlaştığı diğer isimler Partizan'ın yıldızı Jovetic ve Palermolu Barzagli. Mor Menekşeler ayrıca Milan'ın golcülerinden Gilardino transferinde de önemli mesafe kaydetti. Milan ile anlaşmaya yakın olan Fiorentina, Gilardino'nun yaklaşık 2.5 milyon euroluk alacağında biraz indirim bekliyor.

 

Viola'nın diğer transferinin ise Catanialı Vargas olması kesin gibi. Inter'in de istediği yıldız ile prensip anlaşması yapan Fiorentina'nın bu transfer karşılığında Cacia'yı vermesi bekleniyor. Bu transferin toplam maliyeti ise 10 milyon euroya aşacak.

ZAMBROTTA TAMAM GİBİ
Transferde önemli isimlerle anlaşması beklenen milan ise Barcelonalı Zambrotta ile kesin anlaşmaya vardı. sezon bitmeden Milan ile görüşmelere başlayan Zambrotta, transferin henüz bitmediğini söylese de imzanın an meselesi olduğu kaydediliyor.

BARCA'NIN HEDEFİ SEVİLLA
Kadrosunu büyük ölçüde değiştirecek ekiplerden Barcelona, Sevilla'nın iki önemli ismi Alves ve Keita ile anlaşmanın yollarını arıyor. Sevilla, Romaric ile yedeklemeyi düşündüğü Keita için 14 milyon euro isterken, Alves için daha önce 40 milyon eurodan yüksek bir teklif beklediğini açıklamıştı. Barcelona takımdan gönderileceğini açıkladığı Eto'o için de Inter ile anlaşmanın yollarını arıyor. Katalan ekibi, Kamerunlu yıldıza karşılık Chivu'yu istiyor. Barca'nın kadrosuna katmayı düşündüğü diğer iki isim ise Valencialı Silva ve Huelvalı Caceres.

VALENCIA'DA OPERASYON BAŞLIYOR
Geçen sezonu 3 teknik direktörle tamamlayarak Türk takımlarıyla benzer bir tablo çizen Valencia ise gelecek sezon için Almeria'nın teknik direktörü Unai Emery ile anlaşmya vardı. Başarılı teknik adamın yardımcılığını Juan Sanchez yapacak. Emery'nin takımda köklü bir değişikliğe gitmesi beklenirken, sezonun sorunlu ismi Canizares ile yolların ayrılması kesinleşti. Yarasalar'ın transferde izleyeceği yolu Villa'nın kararı belirleyecek. Ancak Zigic ve Arizmendi gibi isimlerin gönderilmesi bekleniyor.
 
(Ligtv.com.tr)
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER