Spor
  • 23.5.2008 00:06

KARTAL'IN GÖZÜ SCHALKE'DE!..

Bir yandan Zapotocny ve Sivok'u renklerine bağlamaya çalışan siyah-beyazlı takımın, diğer yandan oyuncu arayışlarını sürdürdüğü ve bu çalışmalar doğrultusunda Gürcü oyuncu Levan Kobiashvili ile de görüşüldüğü açıklandı.

 

Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zapotocny ve Sivok ile bir sorun olmadığını belirterek, "Udinese kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Bonservisleri konusunda bazı detaylar var. Onları gidermeye çalışıyoruz" dedi.

"KOBİASHVİLİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ"
Transferde görüştükleri 5-6 futbolcunun bulunduğunu kaydeden Engin, "Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen Cem Atan görüştüğümüz oyunculardan biri. Bunun yanında Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Gürcü orta saha oyuncusu Levan Kobiashvili de görüştüğümüz oyunculardan bir diğeri" diye konuştu.
 
KOBİASHVİLİ KİMDİR?
Schalke'ye 2003 yılında gelen Kobiashvili'nin 2010 yılında kadar sözleşmesi bulunuyor. Bundesliga'da 260 maça çıkan Gürcü oyuncu, futbola ülkesinin Avaza Tiflis takımında başladı. Tecrübeli oyuncu, Gürcistan'ın Metalurg Rustawi ve Dinamo Tiflis takımlarında forma giydikten sonra Rusya'ya transfer oldu ve Alania Wladikawkas takımında forma giydi. Almanya kariyerine Freiburg'da başlayan Levan Kobiashvili, 2003 yılında ise Schalke 04'e geçti.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER