Spor
  • 25.6.2012 01:01

İşte Samet Aybaba'nın transfer listesi!..

Brezilya'da üç yıldızı isteyen Samet Aybaba, bu futbolcuların mutlaka takıma kazandırılmasını istedi.
Üç gün boyunca Brezilya'da futbolcu izleyen ve dün Türkiye'ye dönen Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, transferde üç isim belirledi ve futbol komitesi üyeleri için bu konuda bir rapor hazırladı.

Beşiktaş'la anlaştıktan sonra iki gün tesislerde yöneticilerle yeni sezona yönelik planlama yapan ve ardından Brezilya'ya giden  Samet Aybaba, bu ülkedeki temasları sırasında kale, savunma ve forvet mevkileri için üç futbolcu belirledi.

Rüştü Reçber'i kadroda düşünmeyen tecrübeli teknik adam kale için Gremio'da oynayan kaleci Victor Bagy'i listeye aldı. 29 yaşında ve 1.93 boyundaki Bagy, 2009 yılından buyana her maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Brezilyalı file bekçisi, 2008'den beri formasını giydiği Gremio öncesi dört yıl Paulista'da görev yaptı.

Aybaba'nın saunma bölgesi için transfer gündemine aldığı isim Santos forması giyen Rafael Caldeira Pires. 21 yaşında ve 1.91 boyundaki Brezilyalı savunmacı bu sezon bir de gol attı.

Samet Aybaba'nın forvet mevki için düşündüğü futbolcu ise Palmeiras'ta forma giyen 24 yaşındaki Ricardo Bueno. Gelişmeleri Lig TV

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:08

İLGİLİ HABERLER