Medya
  • 26.10.2011 01:05

İŞTE TWİTTER'DA BÜYÜK TEPKİ TOPLAYAN DEPREM YORUMLARI...

Yüreğimizi yakan ve birçok insanın canına mal olan Van depreminin ardından bazı kesimlerden çok fazla tepki toplayan yorumlar gelmeye devam ediyor. İşte Twitter'da yayınlanan o yorumlardan bazıları...

Sosyal medya ve televizyon programlarının bazılarında, depremin 24 askerin şehit olmasıyla ilişkilendirilmesi tepki topladı.Bazı TV ve sosyal medyada yer alan yüz kızartıcı yorumlar özetle şöyle:

Habertürk Televizyonu spikeri Duygu Canbaş: “Deprem her ne kadar doğusundan Van’da da olsa hepimiz üzüldük.” Duygu Canbaş, daha sonra “Sözlerim yanlış anladıysa tüm izleyicilerden özür dilerim” açıklaması yaptı.

VarolKsa isimli kullanıcı : PKK kan döktü, Van Allahın gazabına geldi 7.2. Türkiye Cumhuriyeti’nin yapamadığını, yüce yaratan yapıyor.

OzgurDndr isimli bir kullanıcı: Van da ölenlerin yarısından fazlası PKK yandaşı onlara iyi oldu diğerlerine üzüldüm.

Kubrabaydaroglu isimli kullanıcı:Benim şehidimin ölümüne “sevinenlere” geçmiş olsun diyemem ben.

Batuhan isimli kullanıcı: Türkiye askerine kurşun sıkan Türk polisine taş atanın Allah başına beton yağdırır. Şehit anasının bedduası tutar.

BuketEnginsoy isimli kullanıcı:Van Gördün mü, Van halkı ve büyük başları. Yardıma yine kimler geliyor? Dağdan indir de sana yardım etsin PKK’lı. Dil uzatma Ata Türküme. 

stargazete

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:51

İLGİLİ HABERLER