Spor
  • 26.6.2024 13:00

İşte Zaniolo'nun yeni takımı ve ödenecek bonservis

Galatasaray'în geçen sezon Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, her fırsatta Serie A'ya dönmek istediğini açıklıyordu. 24 yaşındaki yıldızın transfer görüşmelerinde sona gelindi. Galatasaray Genel Menajeri Cenk Ergün'ün katıldığı pazarlıklar sonucunda sarı - kırmızılıların kazanacağı bonservis bedeli ve Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Şubat 2023'te Roma'dan Galatasaray'a transfer olan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Premier Lig ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

İngiliz ekibinin opsiyonunu kullanmadığı yıldız oyuncu kariyerine Türkiye'de devam etmek istemiyor. Zaniolo son olarak dün La Gazzetta dello Sport'a; "Menajerim Claudio Vigorelli'ye söyledim, Galatasaray zaten bunu biliyor: Serie A'ya dönmek istiyorum. Kısa sürede bir çözüm bulunur, ben iyimserim." demişti.

GÖRÜŞMELER DÜN GECE DEVAM ETTİ

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport dün gece gerçekleştirilen transfer görüşmelerini ve Nicolo Zaniolo'nun yeni takımını açıkladı.

İŞTE ZAINOLO'NUN YENİ TAKIMI

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Atalanta ile Nicolo Zaniolo arasında dün gece geç saatlere kadar süren görüşmelere İtalya'da bulunan Galatasaray Genel Menajeri Cenk Ergün katıldı.

GALATASARAY NE KADAR KAZANACAK?

Atalanta, Galatasaray'a 5 milyon Euro kiralama ve 15 milyon Euro satın alma opsiyonlu bir teklifte bulundu. Fiorentina daha yüksek bir teklif yapmasına rağmen Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Zaniolo, Atalanta forması giymek istiyor. Öte yandan Atalanta'nın 5+15 milyon Euro'luk teklifine başarı bonuslarının da ekleneceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2024 13:03

İLGİLİ HABERLER