Spor
  • 26.6.2024 13:04

Yusuf Yazıcı İstanbul devine imza atıyor!

Süper Lig'de transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte, resmi imzalar tek tek açıklanmaya başladı. Özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor için çok hareketli geçen transfer döneminde bomba transfer iddiaları üst üste geliyor. İşte Süper Lig'de günün öne çıkan en bomba transfer haberleri (Günün bomba transfer haberleri 26 Haziran)

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlıların, Lille sözleşmesi biten milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile anlaştığı öğrenildi.

Oyuncunun Trabzonspor'da a takıma çıkmasında belirleyici olan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ''Yusuf Türkiye'de, İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor'' dedi.

Radyospor'a konuk olan Tekelioğlu, ''Kendisiyle görüşüyoruz. Son dönemlerde yakılarıyla görüştüm. İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana ona uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi; ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi'' dedi.

Sadi Tekelioğlu, Yusuf Yazıcı'nın bu sezon Beşiktaş'ta forma giyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2024 13:05

İLGİLİ HABERLER