Spor
  • 29.8.2024 09:58

Jelert'te kazık mı yendi? Galatasaray göz göre göre mi aldı?

Galatasaray'ın 9 milyon euro'luk sağ beki Elias Jelert'in tam bir fiyasko çıkması camiada 'kazıklandık mı?' sorularının sorulmasına neden oluyor.Young Boys'a elenen Galatasaray'da ortalık fena halde karıştı... 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan ve Danimarka'da bile "nasıl olur" denilerek sorgulanan Elias Jelert transferiyle ilgili pek çok iddia ortaya atılmaya başlandı.

OKAN BURUK'UN JELERT TRANSFERİNDEN HABERİ YOKTU İDDİASI

Son olarak Okan Buruk'un, Jelert'in transferine onay vermediği iddiası gündeme geldi. Bu iddiaya göre Galatasaray'ın Avusturya kampına gelen bir menajer "Siz sağ bek arıyorsunuz, Kopenhag'ın genç bir sağ beki var. Gidelim bakalım" dedi. O sırada Kopenhag, Avusturya-Almanya sınırında bulunuyordu. Sonra Jelert bir anda Galatasaraylı oldu. Bu süreçten Okan Buruk'un haberi yoktu. Öğrendiğinde de onay vermedi ama transfer tamamlandı.

FOTOSPOR'UN HABERİ AKILLARA GELDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Young Boys maçından sonra söyledikleri ise Fotospor'un daha önce gündeme getirdiği haberi hatırlattı.

* Maç öncesi de söyledim Jelert'in fizik olarak tam hazır olmaması, bize çok geç katıldı. Tam 90 dakika maç çıkaracak yapıda olmaması da burada bizi farklı düşüncelere itti.

GALATASARAY'DAN 2 HAFTA ÖNCE İDMANLARA BAŞLADI

Galatasaray yeni sezona 3 Temmuz'da başladı. Elias Jelert ise 19 Haziran'da FC Kopenhag'la idmanlara başlamıştı.
Danimarkalı sağ bek Galatasaray'a gelene kadar FC Kopenhag'n oynadığı 1'i resmi 5'i hazırlık olmak üzere 6 maçta sadece 1 kez 30 dakika süre aldı.

JELERT İLE YÜKSEK'İN SAKATLIĞI AYNIYDI

Jelert, FC Kopenhag yönetimi tarafından kadroda düşünülmüyordu. Sakatlığı olduğu için hazırlık maçları döneminde riske edilmedi. İddiaya göre Jelert'in Şubat ayında yaşadığı sakatlık ciddiydi. İsmail Yüksek'in sakatlığına benzeri bir bağ kopması yaşadı. Konservatif tedaviyle tedavisi geçiştirildi. Normalde ameliyat olması gerekiyordu, Galatasaray'a transferi çıkınca yapılmadı. 


 

Güncellenme Tarihi : 29.8.2024 10:04

İLGİLİ HABERLER