Spor
  • 7.9.2024 13:33

Jhon Arias'ın menajerinden şok açıklama.. Galatasaray'la anlaşmıştık, Başkan anlaşmaya sadık kalmadı

Galatasaray'ı transferde kandırmışlar! FIFA devreye girebilir: Başkan anlaşmaya sadık kalmadı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, yurt dışından bazı isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sarı - kırmızılılar bir süre önce Fluminense ile Jhon Arias ile görüşmüş, ancak transferi tamamlayamamıştı. Bitmeyen transferin ardından bir skandal ortaya çıktı, FIFA devreye girebilir. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi için listeyi teslim etmiş olmasına rağmen, Süper Lig için yeni isimlerle temaslarını sürdürüyor.

Victor Osimhen'i kadrosuna katarak taraftarlarını bir nebze mutlu eden sarı - kırmızılılar, özellikle kanatlarda çok dar bir rotasyona sahip. Zaha ve Kerem'in ayrılması ve bu bölgeye henüz transfer yapılmaması taraftarların da tepkisine neden oldu.


Son günlerde Rabiot ve Casemiro'nun isimleri gündem de yer alırken, Galatasaray bir süre Fluminense'nin yıldız ismi Jhon Arias ile de görüştü, ancak kulübü oyuncuyu vermeye yanaşmamıştı.


Galatasaray'a transferine izin verilmediği için kulübüne kızgın olan Brezilyalı oyuncu, Fluminense'den gelen maaşını artırma ve sözleşmesini 2028'e kadar uzatma teklifini de reddetti.

Jhon Arias'ın menajeri Gianfranco Petruzziello, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Fluminense'nin anlaşmaya uymadı. Petruzziello'nun verdiği bilgilere göre, kulüple aralarında 10 milyon Euro'nun üstündeki teklifleri kabul etme taahhüdü vardı, ancak Fluminense, Galatasaray'ın teklifini kabul etmedi.

Petruziello ayrıca ESPN'e yaptığı açıklamada Brezilya kulübüne tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: Başkana saygım var, ancak anlaşmaya sadık kalmadı. Sözleşme yenileme teklifi yaptılar, ama değiştirmeye gerek yok."


Öte yandan Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Menajer Gianfranco Petruzziello, anlaşmaya uymayan Fluminense'yi FIFA'ya şikayet edebilir.
Galatasarayı transferde kandırmışlar FIFA devreye girebilir: Başkan anlaşmaya sadık kalmadı
26 yaşındaki Jhon Arias 2023/2024 sezonunda tüm kulvarlarda 38 maç çıkarken 10 gol ve yedi asistlik performans sergiledi.

Güncellenme Tarihi : 7.9.2024 13:37

İLGİLİ HABERLER