Spor
  • 3.6.2024 15:51

Jose Mourinho'dan Aziz Yıldırım sözleri! Aziz Yıldırım ile görüştüm

Jose Mourinho'dan flaş Aziz Yıldırım sözleri! "Görüştüğüm ilk kişi..." diyerek açıkladı...
Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho oldu. Portekizli hocayla 2 yıllığına anlaşmaya varan sarı-lacivertli takım şimdiden adını tüm dünyaya duyurdu. Bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan Jose Mourinho, buraya geliş süreci ve yaptığı görüşmeler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"BENİMLE İLK GÖRÜŞEN İSİM MARIO BRANCO VE ALİ KOÇ"

"Dün buraya gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben eskiden "Ben Mourinho" derdim, ama artık "Ben Fenerbahçe'yim" diyorum. Benimle iletişime geçen ilk kişi Mario Branco'ydu. Daha sonra Başkan Ali Koç'la görüştüm. 2 sene boyunca Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm."

"TRANSFERLER EVE İSİMLERE DEĞİL PROJEYE İNANAN BİRİSİYİM"

"Ben gerçekten transfer veya isim konuşmadım. Biz sadece isimler değil profiller üzerinde konuştuk. Projeye ve sisteme inanan birisiyim."

"AZİZ YILDIRIM İLE DE GÖRÜŞMEM OLDU"

"Benim herhangi bir kulüple anlaşam yoktu. Kimseden ne yapmam gerektiğine dair izin almam. Aziz Yıldırım ile de görüşmem oldu ancak buraya gelmek için kimseden izin almadım."

"FENERBAHÇE İÇİN HER ŞEYİMİ VERECEĞİM"

"İki günde her şey üst düzey. Tesislere gittim, gördüğüm seviye çok iyi. Gelecek haftalar kolay olmayacak çünkü oyuncular EURO2024'te olacak. İki hafta sonra çalışmalara başlamamız lazım. Takımın içinde bulunduğu organizasyon çok önemliydi. Fenerbahçe taraftarları için her şeyimi vereceğim."

"TRANSFER İÇİN KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"

"Her yere gittiğimde dedikodular oluyor. Transfer anlamında kimseyle konuşmadım. İsim değil proje, istikrar görmek istiyorum. Sadece isimler üzerinden değil, profiller üzerinden konuştuk. Asla isim konuşmadık. Geçmiş kulüplerimden oyuncularıma ilgim yok. Roma'dan hiçbir oyuncuya ilgim yok. Acele etmenin, duygusal davranmanın zamanı değil."

"Genelde kulüple anlaşırken teknik direktörler sunarlar projelerini. Burada tam tersi oldu. Bana sunulan proje beni etkiledi."

Güncellenme Tarihi : 3.6.2024 15:57

İLGİLİ HABERLER