KABİNE DIŞI KALAN ÇEVRE BAKANI İMDAT SÜTLÜOĞLU: "KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"
EDA HAN
ANKARA - 59. Hükümet'te kabine dışında kalan Çevre Bakanı İmdat Sütlüoğlu, kimseye kırgın olmadığını söyledi.
Sütlüoğlu, kabinede yer almamasını değerlendirirken, "59. Hükümet'in ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Alınan karar Sayın Başbakanımızın kendi takdiridir, saygı duyuyorum. Önemli olan insanın bulunduğu konumda hizmet etmesidir. Biz hangi konumda olursak olalım milletimize hizmet edeceğiz" dedi.
Önemli olanın Türkiye'nin kalkınması olduğunu kaydeden Sütlüoğlu, "Ülkemiz çok kritik bir dönemden geçiyor. Gerek Sayın Başbakanımıza gerekse hükümete herkesin destek vermesi gerekiyor" diye konuştu. Kabinede yer almamasının bir nedeni olmadığını kaydeden Sütlüoğlu, şöyle konuştu:
"Birkaç bakan azalacaktı. Bu ya ben, ya da kabineden başka arkadaşlarımız olacaktı. Bunlar olağan şeylerdir. Bunun altında birşeyler aramamak gerekiyor."
Sütlüoğlu, kabine dışında kalacağını önceden bilmediğini de sözlerine ekledi.
Bu arada, kabine dışında kaldığını öğrenen hemşehrileri Sütlüoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:33