Asayiş
  • 10.11.2005 00:00

KAÇIRILAN KIZ KARDEŞLERİNİ ARARKEN 3 KİŞİYİ YARALADILAR

OKTAY ÖZDEN
ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi'nde, kaçırıldığını iddia ettikleri kız kardeşlerini bulmak amacıyla 2 eve baskın yapıp, 1'i bıçakla olmak üzere 3 kişiyi yaraladıkları ileri sürülen 3 kardeş, gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Cevizli Köyü'nde meydana gelen olayda, M.A., Y.A., ve M.A., 2 hafta önce kız kardeşlerini kaçırdığını iddia ettikleri şahsın babası Süleyman Y.'nin evine gitti.

Zorla içeriye giren kardeşler, kendilerini engellemek isteyen Süleyman Y.'yi sol elinden bıçakla, evde bulunan İbrahim Y. (36) ve Hayriye Y.'yi (31) ise darp ederek, hafif şekilde yaraladı.

Kız kardeşlerini evde bulamayınca, başka bir yerde saklanabileceğini düşünen M.A., Y.A. ve M.A., Hakkı T.'ye ait evi de kontrol etti. Odaları aradıktan sonra bir sonuç alamayan 3 kardeş, ardından köyden ayrıldı. Jandarma, şahısların şikayeti üzerine olayla ilgili araştırma başlatırken, zanlılar bir süre sonra teslim oldu. Şahıslar hakkında "kasten yaralama ve mesken masuniyetini ihlal" suçlarından yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:42

İLGİLİ HABERLER