Bilim
  • 16.3.2007 09:58

KADINLARA ÖZEL CEP TELEFONU!..

Kameraların kalitesi artıyor fiyatı düşüyor

Sony Ericsson, fotoğraf makinesi kalitesinde çekim yapan K serisi telefonlara yenilerini ekliyor. K810i modeli üçüncü nesil fotoğraf çeken telefon olurken çekim kalitesi de 3,2 megapiksel çözünürlüğe sahip. Sony Ericsson sadece üst segmente değil daha ucuza fotoğraf çekmeyi sağlayacak telefon modellerini de açıkladı. Yeni tasarımlarda öne çıkan en büyük özellik telefonların iyice incelmesi. Sony Ericsson daha önce Walkman serisi müzik telefonlarıjnda yaptığını K serisi telefonlarda da gerçekleştiriyor.



Kadınlara özel ürünler ön planda

CeBIT Fuarı’nda birbirinden ilginç ürünlere yer veriliyor. Bu ürünlerden birisi de kadınlara özel olarak tasarlanan mouse ve klavye (sağda). Bir bilgisayar firması tarafından tanıtımı yapılan ürünlere kadınlar büyük ilgi gösteriyor. LG’nin kadınlara özel yeni cep telefonu (solda) makyaj yaparken ayna olarak da kullanılabiliyor. Avrupa’da büyük beğeni kazanan yeni telefonun Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

 


TV’den kısa mesaj dönemi

Vodafone’un fuarda tanıttığı teknolojlerden biri SMS, MMS ve anlık sohbet servislerinin televizyonlardan kullanılacağı sistem oldu. Önümüzdeki dönemde ticari olarak kullanılacak olan sistemle evde TV seyrederken, kullanıcının cep telefonuna gelen mesajların ekranda görebilmesi mümkün olacak. İlgili mesajlar uzaktan kumanda ile açılıp okunduktan sonra yanıt yine kumanda ile verilebilecek.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:59

İLGİLİ HABERLER