Gündem
  • 20.9.2024 12:29

Kafasını taşla ezip kuyuya atmışlar...

 Mardin'in Midyat ilçesinde kaybolan kişinin başına gelenler tüyler ürpertti. Tam 140 gün önce kaybolan kişinin cesedi korkunç bir halde bulundu. Kafası taşla ezilen ve karnına taş bağlanarak kuyuya atılan kişinin cesedi Şırnak'ta bulunurken, cinayetin failleri de polisin çalışmaları sonucu böyle ortaya çıktı...

Mardin'in Midyat ilçesinde kaybolan kişinin cansız bedeni, 140 gün sonra Şırnak'ın İdil ilçesinde kafası taşla ezilip karnına taş bağlanarak su kuyusuna atılmış vaziyette bulundu.

Dehşete düşüren cinayet böyle ortaya çıktı! Kafasını taşla ezip kuyuya atmışlar...

Failler, cinayet büro ekipleri tarafından araç yansımasından bulundu.
 

Dehşete düşüren cinayet böyle ortaya çıktı! Kafasını taşla ezip kuyuya atmışlar...

25 Nisan'da Midyat ilçesinde kaybolan İsmail Demir'in (37) bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri projeli dosya kapsamında çalışma yürüttü. Ekip, 5 şüpheliyi 9 Eylül'de gözaltına aldı. Şüphelilerden 3'ü, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerden Hamdullah Ö. (36) ve Ömer D. (26), 12 Eylül'de sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Dehşete düşüren cinayet böyle ortaya çıktı! Kafasını taşla ezip kuyuya atmışlar...

Ekip, cinayetin izini dedektif gibi sürerek failleri Midyat'ta sokağa girdikleri aracın başka bir araca yansımasıyla tespit etti. Aracın daha sonra İdil ilçesine doğru gittiği belirlendi.Öldürülen İsmail Demir'in başının önce taşla ezilip, daha sonra karnına taş bağlanıp kuyuya atıldığı itiraf edildi.

Ceset, olaydan 140 sonra bulundu. Cinayetin alacak verecek meselesi nedeniyle işlendiği öne sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2024 12:31

İLGİLİ HABERLER