Gündem
  • 14.4.2024 16:57

Kasko Teklifi ile Aracınıza En Uygun Poliçeyi Değerlendirin!

Kasko teklifi almak, sürücülerin bütçesine ve ihtiyaçlarına uygun seçim yapmasını sağlar. Araç sahibi kişileri oluşabilecek maddi zararlara karşı korur. Çalınma, yanma ve kaza sonrası meydana gelen durumlarda devreye girer. Poliçenizde yer alan maddeler çerçevesinde doğal afet ya da kazalardan zarar almaksızın kurtulabilirsiniz. Kasko teklifi alarak yaptırdığınız poliçe, aracınızı zararlardan korurken sizi de maddi kayıplara karşı güvence altına alır. Sunduğu kolaylıklar, riskinizi minimize eder. Sigortayeri avantajları ile kasko teklifi alarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Kasko Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gereken Faktörler

Poliçeler ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda hazırlanır. Kişiye göre özelleştirilen poliçe, ek teminatlar ile şekillenir. Yanma, çarpışma, çalınma, terör ve doğal afet gibi durumlara karşı güvence altına alır. Poliçenin sunduğu avantajları aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür;

1 yıl boyunca aracınızı kazalara, sizi de olası finansal yüklere karşı güvence altına alır.

Trafik kazası ve toplumsal şiddet olayları gibi durumlara karşı korur.

İsteğe bağlı olan bu finansal araç, kişiye özel olarak hazırlanır.

Bulunduğunuz dönem içerisinde herhangi bir kaza yaşamamanız hasarsızlık indiriminden faydalanmanızı sağlar. 

Sigortayeri'nde teminatlara göre değişen kasko sigortası fiyatları bulunur. Poliçe yaptırırken dikkat edilmesi gereken unsurlar arasında;

Güvenilir bir firma seçmek

Size özel ödeme planı oluşturması

Aracın gerçek değerinin belirtilmesi

Bütçenize uygun olması gibi birçok nokta yer alır. 

Teklif Sürecinde Kasko Fiyatlarını Belirleyen Unsurlar

Kasko teklifi, araç ve sürücünün bilgiler ile birlikte bütçeye uygun olabilecek şekilde alınır. Kasko ücretleri, araç özellikleri başta olmak üzere poliçe sahibinin bilgileri ve ek teminatlara göre değişiklik gösterir. Kasko fiyat alma noktasında sigorta şirketleri aşağıdaki noktalara göre size ücret sunarlar;

Aracın üretildiği yıl, marka, tür ve model ile yaş

Araç içerisindeki radyo, klima, televizyon ve telefon ekipmanların teminat kapsamına alınması

Araç sahibinin yaşı, mesleği, ehliyet yılı ve aracın kullanıldığı şehir

Kasko teklifi, bu temel unsurlarla değerlendirilir. Dilerseniz ek teminatlarla poliçe kapsamını genişletebilirsiniz. Ancak bu teminatlar da fiyatları artırır. 

Kasko Teklifinde Talep Edebileceğiniz Ek Teminat Çeşitleri

Bulunduğunuz şehir, coğrafya gibi durumlarda risk oranınızı doğru tayin etmelisiniz. Olası riskleri göz önünde bulundurduktan sonra ek teminat içeren paketlere ihtiyacınız var mı, belirlemelisiniz. Kasko teklifini bu duruma göre daha doğru alabilirsiniz. Poliçeyi genişleten ek teminatlar arasında şunları talep edebilirsiniz;

İkame araç

Orijinal cam

Eskime payı düşmeme teminatı

Yedek parça

Hukuksal koruma teminatı

Servis geçerliliği

Kemirgenlere karşı koruma

Acil sağlık ambulansı

Yurt dışı teminatı

Doğal afetler.

Terör, savaş, olağanüstü hâl gibi durumlar.

Anahtar kaybı

Sigortayeri'nden Kasko Teklifi Nasıl Alınır?

Kasko sigortası teklif alma sürecinde hızlı ve pratik bir deneyim sunan Sigortayeri, size ve aracınıza özel farklı birçok alternatifle karşınıza çıkar. Ancak kasko teklifi alırken ruhsat ile sürücünün kişisel bilgilerinin doğru şekilde iletilmesi önemlidir. Yanlış ya da eksik olan bilgiler poliçenizden tam olarak yararlanamamanızı sağlayabilir. O nedenle bilgilerinizi çok dikkatli bir şekilde vermelisiniz. 

Sigortayeri’nde aracınızın plakasını girip kasko sorgulama seçeneğini işaretleyerek; var olan poliçenizi görüntüleyebilirsiniz. Kasko sigortası sorgulama işlemi sonrasında bitmek üzere olan poliçeniz için de bütçe ve ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde kasko teklifi alabilirsiniz. Poliçenizin süresini hasarsız şekilde tamamladıysanız, yenileme sürecinde hasarsızlık indiriminden de faydalanabilirsiniz. 

Hasarsızlık indirimi için 1 yıllık sözleşme sonunda yenilemede %30 indirim alabilirsiniz. Poliçenizi her yıl düzenli yenilediğinizde ekstra avantajlara sahip olabilirsiniz. Örneğin 2. 12 aylık periyod sonrasındaki yenilemede %40 indirime hak kazanabilir; 3. yılın sonunda ise %50 hasarsızlık indirimi alabilirsiniz. 4. yılın sonunda ise bu indirim %60 oranına ulaşabilir. 

Tüm avantajlardan faydalanmak için şimdi Sigortayeri güvencesi ile kasko teklifi al ve güvenilir bir sürüş deneyimi için yola çık! 

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2024 16:57

İLGİLİ HABERLER