Yaşam
  • 19.5.2016 01:27

Katie Price özürlü oğlu Harvey'ı anlattı

BEBEĞİMİN GÖRME ENGELLİ OLACAĞINI BİLSEYDİM BELKİ DE ONU ALDIRIRDIM

Pırıltılı hayatlar yaşayan ünlülerin aslında kapalı kapılar ardında ne büyük acılar yaşıyor olabileceği pekçok kişinin aklına gelmez belki. Ama gerçek tam da böyle. 

Çok genç yaşta anne olan TV ünlüsü Katie Price, doğuştan görme engelli olarak dünyaya gelen oğluna hamileyken tam üç kez kürtaj yaptırmayı düşündüğünü söyledi.

ÜNLÜLERİN ÇOCUKLARI DA HASTA OLUR

Loose Women adlı bir panele katılan 37 yaşındaki Price, "Sevgilimden ayrılmıştım. O sırada hamile olduğumu fark ettim. Tam üç kez bebeği aldırmak istedim. Ama her seferinde de yapamadım" diye konuştu. 

Katie Price, katıldığı bir TV programında Harvey'e hamile kaldığında 23 yaşında olduğunu belirterek "O zamanlar şimdikinden çok daha farklı bir hayat görüşü olduğunu" sözlerine ekledi. Price "Gençtim, artık sevgilim yoktu, kariyerime ne olacağını bilmiyordum. Ama bu riski almaya karar verdim" dedi.

Katie Price'ın o dönemde birlikte olduğu futbolcu Dwight Yorke ile ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Harvey, görme engelli. Katie Price'ın Prader- Willi sendromuyla dünyaya gelen oğlu dışında iki tane daha çocuğu var.

Prader-Willi sendromu: Prader-Willi sendromu başta zeka geriliği, duygulanım bozukluğu, kaslarda güç kaybı ve hipotonus, kısa boylu cücelikle beraber iştah bozukluğuna bağlı morbid obezitenin gözlendiği nadir bir kalıtsal hastalık.Hastalık adını ilk kez 1956 yılında sendromu tarif eden üç hekimin (Prader, Labhart ve Willi) soyadından alıyor. Genellikle genetik ve doğumla gelen bir sendrom olmasına rağmen, doğumdan sonra hipotalamusa verilen bir zarar da bu sendromun oluşumuna yol açabiliyor.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER