Gündem
  • 12.7.2024 10:20

Kayseri'de ölen FETÖ'cü öğretmene Morgda gizlice Fetullah Gülen'in atleti giydirildi

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, köşesinde çok ilginç bir olayı gündeme taşıdı…
Kayseri'de trafik kazasında ölen bir öğretmen morga kaldırıldı. Bu öğretmen FETÖ'nün mahrem imamlarından birisiydi. Gizlice morga giren arkadaşları ölen öğretlenin cesedine Fetullah Gülen haininin atletini giydirdi.. İşte o yazı

CESEDE FETÖ ELEBAŞININ ATLETİ GİYDİRİLMİŞ

7 Ocak 2013 tarihinde Kayseri’de yerel basında “Öğretmenin ölümü yasa boğdu” başlığıyla bir haber yayımlandı. Haber şöyle devam ediyordu: “Kayseri Özel Mustafa Yelkenoğlu Liseleri edebiyat öğretmeni Mehmet Akyol (41), otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında vefat etti. Akyol’un vefatı, eğitim camiasını ve öğrencilerini yasa boğdu.

FETÖ elebaşı Gülen’in atleti ile gömülen öğretmen mahrem imam

Mehmet Akyol’un içinde bulunduğu araca bir başka aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mehmet Akyol, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. İki çocuk babası Mehmet Akyol, memleketi olan Muğla’nın Milas ilçesinde mesai arkadaşları ve sevenlerinin duaları arasında toprağa verildi.”

Sıradan bir trafik kazası haberi olduğu için ölenin kimliği kimsenin dikkatini çekmedi. Oysa ölen kişi Fetullahçı Terör Örgütü’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki mahrem yapılanmasında üst düzey yöneticiydi.

Bu okulun kütüphanesine adı verildi

Mehmet Akyol Öğretmenin Ismi Kütüphanede Yaşayacak - Kayseri Haberleri

FETÖ’nün mahrem yapılanması içinde şimdiye kadar belirlenen altı bin örgüt yöneticisinden biri olan Mehmet Akyol’u yazıma konu edecek sebep ise çok farklı. O farkı 24 Kasım 2018 tarihinde Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi’nde 75 sayfalık ifade veren mahrem imamlardan birisi olan “Alp” ve “Nusret” kod adlarını kullanan A.B. şöyle anlatıyor:

‘MORGA GİRİP GİYDİRDİLER’

“Mehmet Akyol isimli şahıs FETÖ/PDY terör örgütünün Hava Kuvvetleri Astsubay yapılanmasında Kayseri ilinde örgütün Hava Kuvvetleri astsubay yapılanmasında müdürdür. Kayseri ilinde Hisarcık yolunda bulunan örgütün Yelkenoğlu Koleji’nde öğretmenlik yapmıştır. 2013 yılında trafik kazasında ölmüştür. Cenazesine İzmir bölgesinin ve Ankara bölgesinin Genel Müdür ve Müdürleri katılmıştır. Mehmet Emin Yıldız ve bazı müdürler morga girmiş ve ceset yıkandıktan sonra elebaşının atletini cesede giydirip o şekilde gömülmesini sağlamışlardır. Bu hadiseden ailenin haberi yoktur.”

Sözde rüya yalanlarıyla hapisteki örgüt üyelerine ve onlara yardım edenlere cenneti vaat eden FETÖ’cüler cesede FETÖ elebaşının kullanılmış atletini giydirip mezara koyarak son yolculuğuna çıkarıyor. Bu mankurt kafalıların değişmesini beklemek çok zor.

EMNİYET VE MEB'İN BU ÖZEL OKULU VE YÖNETİCİLERİNİ ACİL SORUŞTURMASI GEREKİYOR

Güncellenme Tarihi : 12.7.2024 09:59

İLGİLİ HABERLER