Gündem
  • 10.7.2024 17:46

Kediciklerden Adnan Oktar'a : 'Özledik seni, değerin çok arttı'

Adnan Oktar silahlı suç örgütünün, üyelerini diri tutmak ve deşifre olan örgüt üyelerinin yerine yenilerini kazandırmak amacıyla avukatlar ve sosyal medya grubu üzerinden oluşturduğu "güncel yapılanması"na yönelik 20 sanığın yargılandığı davada 6 avukat sanığın dosyasının ayrılmasına karar verildi. Duruşmada ilginç anlar yaşandı. "Kedicik"lerin "Özledik seni, değerin çok arttı", "Aşkım beyaz sana çok yakışmış" sözleri üzerine Oktar, ayağa kalkarak kıyafetlerini ve ayakkabılarını gösterdi. Öte yandan Yargıtay 1. Ceza Dairesi Adnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezasını onadı.

"CANDAN KARDEŞLER 38 KİLOYA DÜŞTÜ APAR TOPAR TAHLİYE ETTİLER"

Tutuksuz sanıklardan Esra Saraçoğlu, iddianamenin içeriğinin boş olduğunu, kendilerine merhamet edilmesini istediğini dile getirerek, "Candan kardeşler 38 kiloya düştü apar topar tahliye ettiler. Neden? Kızcağız iman etmeyi bilmiyor, imanı zayıf, dayanamadı. Bizimkiler aslan gibi duruyor cezaevinde. Güvenilir ve imanlı bir insanım. Arkadaşlarımın imanı da çok yüksek. Allah benim karşıma ilk başta güvendiğim Adnan Bey'i çıkardı. Benim ahlak anlayışımı benimseyen insanlarla karşılaşmamı sağladı Allah'ım, şükrediyorum. Beraatımı istiyorum." dedi.

Duruşma, sanık ve avukatlarının savunmalarının alınmasına devam edilmek üzere yarına ertelendi.

"ÖZLEDİK SENİ DEĞERİN ÇOK ARTTI"

Bu arada, duruşmadan önce SEGBİS ayarlaması yapıldığı sırada Adnan Oktar ve diğer tutuklu sanıkların aralarında esprili bir şekilde sohbet etmesi dikkati çekti.

Kadın sanıkların "Özledik seni, değerin çok arttı" dediği Oktar'ın ise "Mektuplarınız bir buçuk aydır gelmiyor alamıyorum." şeklindeki sözleri duyuldu.

Oktar, kadın sanığın "Aşkım beyaz sana çok yakışmış" sözleri üzerine ayağa kalkarak kıyafetlerini ve ayakkabılarını gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 10.7.2024 17:54

İLGİLİ HABERLER