Gündem
  • 6.9.2024 23:50

Kılıçla laiklik yemini eden teğmenlerde FETÖ izi...

Geçen hafta Türkiye'nin gündemine giren ve MSB tarafından soruşturma açılan teğmenlerin kılıçlı Laiklik yeminiyle ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı.Sosmal medyada etkili bir isim olan Furkan Bölükbaşı, o teğmenlerden birisinin ablasının mesajlarına ulaştı. 
Yemin eden teğmenlerden birisi olduğu idida edilen Büşre Ak, sayfasında FETÖ darbesi sırasında öldürülen Murat Tekin'i şehit ilan etmiş… 
 
Kuleli Askeri Lisesi Komutanlığından hareket eden askerler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu'dan Avrupa'ya gidiş yönünü tek taraflı trafiğe kapattı. 
15 Şehitler Köprüsü'ne akın eden binlerce kişinin üzerine saat 01.40'da askerler tarafından ateş açıldı. Tankın da kullanıldığı saldırılarda, aralarında polis memurları Münür Alkan, Kemal Tosun ile reklamcı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip'in de bulunduğu 34 kişi şehit oldu.
İşte o FETÖ'CÜ grubun içerisindekilerden birisi de Murat Tekin'di. Murat Tekin darbenin bertaraf olmasından sonra galeyana gelen halk tarafından öldürüldü.
Bu meselenin teğmenlerin kılıçlı laiklik yeminiyle ne alakası var… Şu alakası var
O kılıç çeken genç teğmenlerden birisinin ablası olan Büşra Ak, kendi tweet sayfasında öldürülen FETÖ'cüyü anarak onu şehit ilan etmiş.
Bu mesajı paylaşan Furkan Bölükbaşı tarlayı çoktan sürmüşler dedi.

İŞTE O MESAJLAR..

Sosyal medyada AK Parti'ye yakınlığıyla bililen Furkan Bölükbaşı o kılıçlı yemin görüntüleri paylaştı ve yeni mezun olan teğmenleri hedef göstererek darbe çağrısı yaptıklarını iddia etti.

Furkan Bölükbaşı Teğmenleri Darbeci İlan Etti. Büyük Tepki Geldi Tutuklayın Çağrısı Yapıldı. Mustafa Kemal'in Askerleriyiz Sloganı Tartışma Yarattı - Resim : 2

"Eğer burada yapılan açık darbe îmâsı ve muhtıravari gözdağı hakkında işlem yapılmazsa 23 yıldır desteklediğim siyasi hareketle gönül bağımı gözden geçireceğim. Biz size yol köprü yapın diye değil Kemalist Askeri Vesayeti tarihe gömün diye destek verdik. Ben bunları en son köprüde görmüştüm. Burada ne işleri var anlamadım. Yine köprüye çıkmalarını mı bekleyeceksiniz. Derhal tamamı ihraç edilmeli" diyen Bölükbaşı'na sosyal medyada büyük tepki geldi ve tutuklanması yönünde çağrılar yapıldı. 

Güncellenme Tarihi : 7.9.2024 20:17

İLGİLİ HABERLER