Yaşam
  • 26.3.2013 22:57

Kim Kardashian fena şişti

Hamileleğini ve fazla kilolarını saklamak için şaşkına çeviren elbiseler giyen Kim Kardashian, buna rağmen adeta bir duba gibi görünmesi magazin basınına alay konusu oldu.

Realty şov yıldızı Kim Kardashian hamile kaldıktan sonra hızla kilo almaya başladı. Lakin, kıyafet tutkusu kilolarının önüne geçemedi.

90-60-90 klasik manken fiziğinin yanı sıra Kim Kardashian, toplu vücut hatları, dolgun kalçaları, ince beli ve büyük göğüsleriyle bir çok erkeğin hayalini süslüyor. Kanye West ile beraber olmaya başladıktan sonra hamile kalmaya karar veren Kardashian hamileliğinin 4. ayında 2 beden büyüdü. Güzelliğine, kıyafetlerine oldukça önem veren, topuklu ayakkabılarından vazgeçmeyen Kim'in en büyük zevki hiç kuşkusuz Christian Louboutin'in kırmızı tabanlı ayakkabıları...

Vücudunu saran kıyafetler ise en büyük tutkusu hatta bu yüzden bir çok kesim tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Son olarak yeşil kalem etek ve siyah göleğiyle karşımıza çıkan seksi yıldız, kimseyi umursadığını da göstermiş oldu. Bol kıyafetleride arada tercih ediyor tabii. Siyah beyaz bol eteği ve siyah gömleği ile eteğinin altına giydiği taytı yeni yetme çocukları andırıyor. Bej renkli bol elbisesi ve sandaletleriyle rahatlığını ön plana çıkartmış.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:51

İLGİLİ HABERLER