Asayiş
  • 10.11.2005 00:01

KIRŞEHİR'DE YAŞLI CİNAYETLERİ SÜRÜYOR!..

ALPARSLAN DEMİRBAŞ
KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de 75 yaşındaki bir vatandaşla 71 yaşındaki eşi saldırıya uğradı. Yaşlı şahıs hayati tehlike kaydıyla tedaviye alınırken, eşi hayatını kaybetti.


Kırşehir'in kenar mahallerinden biri olan Bahçelievler'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Kurutlu Sokak üzerinde bulunan müstakil evde ikamet eden ve kuruyemişçi oluğu bildirilen 75 yaşındaki Abdullah Koyuncu ile 71 yaşındaki eşi Nimet Koyuncu'ya saldırıda bulunuldu.


Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce önce öldüresiye dövülen Abdullah Koyuncu Kırşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da hayati tehlike kaydıyla Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Abdullah Koyuncu'nun eşi Nimet Koyuncu'nun cesedi ise, kendi evlerine 2 kilometre uzaklıkta ki 1680. Sokak üzerindeki müstakil evin bahçesindeki kuyuda bulundu. Katil ya da katillerin Nimet Koyuncu'yu döverek öldürdükten sonra bir torba içerisinde taşıyarak kuyuya attıkları ileri sürüldü.


Cumhuriyet Başsavcılığı'nın el koyduğu olay sonrası, Nimet Koyuncu'nun cesedi, Kırşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince atıldığı kuyudan çıkarılırken, Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, hem Nimet Koyuncu'nun cesedinin bulunduğu bahçede, hem de Koyuncu ailesinin evinde geniş çaplı araştırma yapıldı. Yapılan araştırma sonrasında, katil ya da katillere ait olduğu iddia edilen ve üzerinde kan bulunan pantolon, eşofman ve gömlek bulunurken, 15 metre derinliğindeki kuyudan güçlükle çıkarılan Nimet Koyucu'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Kırşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Diğer yandan, özellikle Bahçelievler Mahallesi'nde geçtiğimiz aylar içerisinde yine 70 yaşında bir kadının öldürülüp tarlaya atılması ve ihtiyar bir kadının da 1 yıldır kayıp olması, mahalle halkını çileden çıkarırken, korku dolu günler yaşadıklarını belirten mahalleli kadınlar, Emniyet Müdürlüğü'nün mahalledeki denetimleri artırması ve katil ya da katilleri bir an önce yakalaması gerektiğini belirterek, "Evlerimizde korku içerisinde yaşıyoruz. Polis, Bahçelievler Mahallesi'ne bir karakol kursun" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:42

İLGİLİ HABERLER