Asayiş
  • 7.11.2005 06:59

KOLLARINI AÇTI, İNTİHAR EDEN GENÇ KIZI KURTARDI!..

Çanakkale'de Timur Koral üçüncü kattan atlayan kadını kollarını açıp yakalayarak ölümden kurtardı.

Çanakkale'de dün mucize gibi bir olay yaşandı. Eşiyle tartıştıktan sonra üçüncü kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etmek isteyen 23 yaşındaki G.G., Timur Koral adlı bir vatandaş tarafından yakalandı. Daha sonra birlikte yuvarlandılar ama beton zemine çakılmaktan kurtulan genç kadın ölümün eşiğinden döndü.

Demircioğlu Caddesi'nde meydana gelen olayda, eşiyle tartıştığı öne sürülen G.G., telefonla konuşarak balkona çıktı. Annesiyle konuştuğu sanılan genç kadın, telefonda "İşte görün yaptığınızı. Beni zorla evlendirdiniz, şimdi böyle oldu" diyerek atlamaya kalkıştı. Bu sırada eşi olduğu sanılan bir kişi de balkona çıkarak kendisini engellemeye çalıştı. Balkondan atlamak üzere olan genç kadını gören çevredeki vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırırken, o sırada yoldan geçen Timur Koral balkonun altına giderek diz çöktü. Kollarını açarak beklemeye başladı. Birsüre sonra atlayan G.G., önce Timur Koral'ın kolları arasına düştü. Hemen çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan genç kadının durumunun iyi olduğu açıklandı.

Çevredekiler tarafından kahraman ilan edilen Koral, tutamasa da yavaşlamasını sağladığı genç kadını ölümden kurtardı.

Koral, olayı şöyle anlattı:

"Yoldan geçerken bir genç kızın kendini aşağıya atacağını söylediğini duydum. Herkes donup kalmış, kimse müdahale edemiyordu. Belki kurtarabilirim umuduyla atlayacağını balkonun altına geçip dizlerimin üzerine çöktüm, kucağımı açtım. Atlayan genç kadın kollarımın arasından dizimin üzerine düştü. Bir can kurtardığım için mutluyum."

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:43

İLGİLİ HABERLER