Spor
  • 6.10.2023 00:19

Köy takımına yenilen Beşiktaş taraftarını kahretti

Kara Kartal 2-0 öne geçtiği Lugano maçında büyük bir hüsrana uğradı, Dolmabahçe'de son düdükle skor tabelasında İsviçre ekibinin 3-2'lik üstünlüğü tayin edildi. 10 dakikada 3 gol atarak büyük bir geri dönüşe imza atan ve bu sezon ilk Avrupa galibiyetini yaşayan İsviçre ekibi, Beşiktaş'ı ise adeta krize soktu! Tribünlerden, 'Yönetim istifa' sesleri iyice yükselirken, futbolcular da yuhalandı. İşte detaylar...

Beşiktaş taraftarı stadyumu terk etmedi: 'O takım gelecek, hesap verecek'
Beşiktaş taraftarı, 3-2 kaybedilen Lugano maçının ardından tribünleri terk etmedi ve 'O takım gelecek, hesap verecek' tezahüratı yaptı.Siyah beyazlı taraftarlar, bitiş düdüğünün ardından stadyumu terk etmedi ve 'O takım gelecek, hesap verecek' tezahüratları yaptı.

Dakikalar geçmesine karşın siyah beyazlı futbolcular yeniden sahaya gelmeyince 'O takım buraya s.... s.... gelecek' tezahüratları yapıldı.

Tribünler, maçın bitiminin ardından 'istifa' tezahüratarı sonrası yüksek sesle müzik açılmasına da yoğun şekilde tepki gösterdi.

Beşiktaş taraftarından Ahmet Nur Çebi'ye tepki: 'Trabzon'a başkan olsana'

Beşiktaş tribünleri, Lugano maçı öncesinde de Ahmet Nur Çebi'ye istifa çağrısında bulundu ve tepki gösterdi.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda maç öncesi müziksiz bölümde, "Yönetim istifa" ve "Trabzon'a başkan olsana" sloganları yükseldi.

Beşiktaşlı taraftarlar, takımların ısındığı sırada yönetim aleyhine istifa tezahüratları yaparken, stat hoparlöründen yüksek sesli müzik yayını yapıldı.

Siyah beyazlı taraftarlar, Pendikspor maçından bu yana geçen süreçte her maçta istifa çağrısını tekrar etti.

Güncellenme Tarihi : 6.10.2023 01:31

İLGİLİ HABERLER