Gündem
  • 8.10.2007 01:22

KÜRŞAD TÜZMEN :BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP DE BÖYLESİNE ŞEREFSİZLİK YAPANLARI LANETLE KINIYORUZ

EREN ÖZÇELİK
ADANA  - Devlet Bakanı ve Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, Osmaniye'de partisinin İl Danışma Kurulu toplantısına katıldıktan sonra Adana Şakirpaşa Havaalanı'ndan Ankara'ya giderken yaptığı açıklamada, Şırnak'ta 13 askerin şehit edilmesi ile ilgili, "Bu ülkenin ekmeğini yiyip de böylesine şerefsizlik yapanları lanetle kınıyoruz" dedi.


Şırnak'ta görev yaptıkları birliklerine döndükleri sırada terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 13 güvenlik görevlisinin şehit edilmesiyle ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Devlet Bakanı Tüzmen, ''Bu ülkenin ekmeğini yeyip de böylesine şerefsizlik yapanları lanetle kınıyoruz. Terör örgütünün son dönemde gerçekleştirmeye çalıştığı son çabalarıdır bunlar. Çünkü artık her şeyini kaybetmek üzeredirler" diye konuştu.

Türkiye'de terörle mücadelenin hızla sürdüğünü ve sonuna kadar da süreceğini belirten
Bakan Tüzmen, "Çalışmalarımız sonuna kadar devam edecek. Metin olmamız lazım. Silahlı kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimiz bu terör belasıyla sonuna kadar mücadele edecek güce sahiptir. Şehit olanların ailelerine başsağlığı diliyorum'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER