Spor
  • 23.5.2008 00:10

LAUDRUP'A KAFAYI TAKAN G.SARAY TRANSFERLERİ ASKIYA ALDI!..

Danimarkali teknik direktör Michael Laudrup'u "ilk aday" olarak listenin başına koyan sarı kırmızılıların diğer adaylarının da Fransız Didier Deschamps ile Alman Felix Magath olduğu öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin teknik direktör konusunu Haziran ayı başına kadar netleştirmeyi planladığı, gelecek hafta içinde bu konuda somut adımlar atılacağı ileri sürüldü.

HAKAN VE OKAN'A JÜBİLE TEKLİFİ!
Yönetimin sözleşmesi biten futbolculardan Hakan Şükür ve Okan Buruk'a jübile teklifi yapma kararının da kesinleştiği belirtildi. Ancak 37 yaşındaki Hakan Şükün'ün de, 35 yaşındaki Okan Buruk'un da futbolu bırakmayı düşünmedikleri, gerekirse yurt dışında futbol oynayabileceklerini söyledikleri öğrenildi.

NECATİ ATEŞ DÖNECEK Mİ?
Sarı kırmızılıların Necati Ateş ve Hasan Şaş konusundaysa henüz kesin bir karara varmadıkları belirtildi. Yöneticilerin bir kısmının Necati'nin dönüşüne sıcak bakmadıkları, Hasan Şaş'ın ligin son haftalarında edindiği ağabey rolü nedeniyle takımda kalmasını destekledikleri ileri sürüldü.

Yönetimin bu konuları çözüme kavuşturduktan sonra transfer için harekete geçeceği öncelikle tecrübeli bir kaleci ve santrforla takımı takviye etmeyi düşündüğü belirtildi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER