Spor
  • 5.9.2024 08:43

Manchester Unied Casemiro için Galatasaray'a telefon üstüne telefon etti

Manchester United cephesi Galatasaray'ın telefon, mail ve faksını kilitledi
Manchester United bir an önce kurtulmak istediği Casemiro için Galatasaray'ın tüm iletişim araçlarını kilitledi. Kırmızı Şeytanlar, Brezilyalı oyuncuyu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a da önerdi.

Manchester Unied, Liverpool maçı bittiği andan itibaren Galatasaray'ın telefonlarını kilitledi... Liverpool maçında yaşanan hezimet sonrasında taraftarların kellesini istediği Casemiro'yu Galatasaray'a göndermek için her yolu denedi.

CASEMIRO İÇİN DEFALARCA FARKLI TEKLİF YAPTILAR

İşte Manchester United'in dün akşam saatlerine kadar Galatasaray'a yaptığı Casemiro teklifleri:

* Kiralama bedeli ödemeyin 21 milyon euro'luk maaşını ödeyin.
* Kiralama bedeli ödemeyin maaşının 15 milyon Euro'luk kısmını karşılayın.
* 21 milyon Euro ödeyin bonservisiyle alın. Maaşını biz karşılayalım.
* Kiralama ödemeyin 10 milyon Euro verin. Bu sezon sizde oynasın.
* 10 milyon Euro verin. Bonservisini alın. Maaşını iki sezonda biz karşılayalım.

TRABZONSPOR KABUL EDECEK

Casemiro'dan kurtulmak için Manchester United sadece Galatasaray'ın değil, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da kapısında yattı. Gelen bilgilere göre ise Trabzonspor, Galatasaray'a yapılan teklif kendilerine gelirse kabul edecek. Ancak Casemiro, Avrupa Kupaları'nda oynamak istiyor.

MAAŞI ÇOK YÜKSEK

20 milyon Euro piyasa değeri bulunan Brezilyalı yıldız, bu sezon Manchester United formasıyla çıktığı 4 maçta skor katkısı veremedi. Taraftarların yoğun tepkisi nedeniyle Casemiro da en azından bu sezonluk takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Ancak 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha kazancından kesinlikle taviz vermek istemiyor.

KAZANMADIĞI KUPA KALMADI

Kariyeri boyunca Sao Paulo, Porto, Real Madrid ve Manchester United formaları giyen Casemiro; 5 Şampiyonlar Ligi, 1 Copa America, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 3 LaLiga, 3 UEFA Süper Kupası, 1 İngiltere Kupası, 1 İspanya Kupası, 3 İspanya Süper Kupası, 1 İngiltere Lig Kupası ve 1 U20 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Güncellenme Tarihi : 5.9.2024 08:45

İLGİLİ HABERLER