Spor
  • 17.5.2024 15:35

Mauro Icardi'ye sürpriz teklif! Tam 15 milyon Euro...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, çalışmalarını sürdürüyor. Transfer arayışlarına devam eden Cimbom'da Mauro Icardi gelişemesi gündeme oturdu. Arjantinli golcü için Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi.

Transfer arayışlarına devam eden Cimbom'da Mauro Icardi gelişemesi gündeme oturdu.Arjantinli golcü için Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

TAM 15 MİLYON EURO...

Takvim'in haberine göre; Sarı-Kırmızılı takımın Arjantinli golcüsüne MLS'ten bir kulübün talip olduğu ve Tangocu'ya yıllık 15 milyon Euro kazanabileceği bir transfer teklifi sunduğu öğrenildi.
Cimbom'da mutlu olduğunu daha önce de dile getiren 31 yaşındaki golcünün bu flaş teklife henüz herhangi bir yanıt vermediği belirlendi.Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam ediyor.

En güncel verilere göre; transferde piyasa değeri 18 milyon Euro olarak gösterilen Mauro Icardi, bu sezon 45 maçta 30 gol attı, 12 asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 17.5.2024 15:38

İLGİLİ HABERLER